Should I stay or should I go?

Hej readerz!
Idag vaknade jag runt halv 2. Sen tragglade jag lite mer på gitarren eftersom jag håller på o lära mig en ny låt. Och sen lärde jag pappa spotify och efter det begav jag mig hem till Carro med resten av truppen för att sortera loppisgrejor som vi ska sälja på loppis för att samla pengar till truppen. Efter det så åkte jag, Astrid och Emilia hem till Sofia eftersom hon om mindre än en vecka åker till USA i ett helt år. Sorgligt men ändå kul för henne! 
 
Kom iaf hem nyss och frös som ett kioskmongo, så mamma och pappa bäddade ner mig under en filt och gjorde chailatte till mig <3 
Och nu håller jag på att ladda ner LoL (league of legends) eftersom Hannes lovade att lära mig spela. (Och för att han bad mig, haha). 
 
 
Bilder från Italien.

Between Order and Randomness

hej tänkte lägga in lite bilder från dom senaste dagarna som förövrigt har varit jätte bra :)
trädgårdföreningen med cecilia,lovis,ellen och ankor ;)
 
haha söta (y)
stinas kattunge som ville ha det döda ägget ;)
 
nu ska jag tydligen äta mat så hejdå

Just look up to the stars and belive who you are

Är hemma nu (eller ja, för några timmar sen) efter 2 sjukt roliga nätter hos Stina med henne och Nathalie. Vi kollade film, var ute och fick utan skor, träffade Johanna och Matilda som hade gått till Cecilia utan att veta att hon inte var hemma, bakade fattiga riddare och massa annat roligt. Ni såg ju hur det där med fattiga riddare slutade haha. Tack för dagarna, och nätterna, tjejer! Innan det var vi på stan, fast utan Stina och med Cecilia. Vi åkte in vid ett, var klara efter en halvtimme och bussen gick 4 timmar senare. Så vi köpte ben&jerrys och satte oss på en bänk.


Allting är som förut

Kollar man snabbt på dom här bilderna så ser jag blond ut. Så såg det ut nät jag kom hem från Italien alltså..

Och så blinkar det till, och dom tänder alla ljus, du var ensam när du kom.

 Som ni kanske vet var jag ju på Kentkonsert igår. Bästa på länge!
 
 

FLUGOR PÅ EN LAMPA

Jag vet att jag är väldigt attraktiv alltså :) Någon med något slags körkort som har vägarna förbi Stina och kan skjutsa mig och Matilda till Linghem? :) inte det? Nahe... Aja hejdå...


Haha idiot

Nathalie: omg den rör sig!!

Matilda: AAAAH!!

Nathalie: jag trodde den var död!!!

Johanna: vadå kakan?


Making french toast


hej älsklingar!! :**

heeej mina små underbara läsare! hihi jag har ett sååååånt underbart liv :) jag älskar fiskar som är klädda i kenisiska kläder! :) JAG BARA ÄLSKAR DOM! dom<3 mig= saant! thihi jag har faktiskt målat en fisk med kläder på alla papper jag har hemma och satt upp dom i heeeeeeeela mmitt rum :) såå mkt älskar jag fiskar  med kläder! :) och min favorit film är självklart " hjälp jag är en fisk" <333333 till den! :) jaja nu ska jag ta och måla en till teckning! ha det gött lever groda :) :****
 

It's hard to look right at you babyyyyyy

Godmorgon! Mamma väckte mig just, kul liksom. Men rätt bra ändå för jag, Cecilia och Nathalie (tror inte att det var någon mer?) ska in till stan innan 3. Igår var vi där 3 liksom.. Och Nathalie behövde fixa en sak innan 3 haha. Men ja, som sagt var vi i stan igår. Nathalie, jag, Cecilia och Lovis. Jag köpte kläder och sjuuuukt gulliga skor, kommer nog bild sen. Efter stan så åkte vi hem till Cecilia och badade och skjutsade jag Nathalie till tåget. Och typ halv 11 åkte jag hem. Så vi får väl se vad som händer idag. Något liknande antar jag, chaoo


You're lying, cause there's no one on your side.

Hej, tycker det är lite kul när mamma kommer in o säger godnatt o bah nu äre dax o sova ^^ ja, gör de du.. menmen, idag har jag vart med LN, li o lovis :3 vi åkte in till stan o åt subway o titta på ankor :D de va kul för det va en ankismamma och 4 små ankisbebisar ^_^ gjorde min dag helt klart! Sen typ gick vi omkring på stan o bla kolla skor :) sen åkte vi hem till mig o bada, de va kul, för vi hade en hink<3 sen blev klockan mycke o alla åkte hem. Förutom jag.. för jag va ju redan hemma trululu. Nu ska jag måla klart mina naglar... tralala hejå c:


Tonight´s the night

William Francis är attraktiv.
 
 

Kisse tillbaka :D

Hej jag ville bara säga att nu e jag glad för min lille kisse som jag skrev om förut har kommit hem. Eller ja våra grannar sa till min mamma att dom hade sett en birma gå omkring hos dom så mamma åkte och titta och så hittade hon henne och tog med henne hem :D aa det var allt och nu ska jag gå och sova snart för jag ska gå upp klockan 8 för att vi ska åka till High Chaparral imorn och alla vet ju att jag blir skit tjurig om jag är trött så bye bye och godnatt och sov sött :)

Don't stop believin'

Hejsan jag sitter här och lyssnar på Don't stop believin' :) Jag har varit i Karlsborg (sveriges reserv huvudstad :) ) från torsdag till söndag. Jag var och hälsade på mina släcktingar där som har en sommarstuga där som vi brukar åka till varje år :) Jag har ätit massa glass och jag badade en dag i vättern och det var skit kallt men väldigt skönt :)  och jag var på en guidad tur i Karlsborgs fästning och det var ganska kul och intressant. I söndags kom vi ju hem som sagt och då var jag trött. I måndags så har jag typ inte gjort någonting (tror jag) och igår gjorde jag inget heller fast jag var ensam hemma och det var skönt men jag typ läste och titta på tv hela dan. På kvällen var jag och bada i en pool och när jag gick upp så la jag mig direkt på handduken och då blev det märken efter min bikini :D det såg as kul ut :) Idag är jag ensam hemma igen och det är skönt och vi kke ska åka och bada ikväll igen :) Imorgon ska famljen och mina kära kusiner åka till High Chaparral :D det är typ det roligaste som finns :D aja och det har hänt en sorglig sak med för min kisse är borta :( hon har varit borta sen lördag tror jag och hon har inte kommit hem och jag är ledsen :( :'( Hon är en birma och hon heter Zoey så om nån hittar en så vet ni ju vems det är  :) 
Så här såg det ut på min handduk :)

BECAUSE I DO AND IT´S TRUE


Fair deal.


Live to walk, live to talk, live to roll, rock 'n' roll! løl no jk, skateboard 2

2 dagar kvar till närcon, 3 dagar kvar till Kentkonserten, hittade nyss pappas gamla skateboard, mamma köpte cider till mig och det är varmt. Idag kan inte bli så mycket bättre!


BABY BABY BABY OH LIKE BABY BABY BABY NO

Hej mina fina!
Igårkväll fick jag för mig att jag skulle städa mitt rum, och då menar jag verkligen hela rummet! Det var liksom så dammigt att jag fick astma. Bra där Johanna. 
Och eftersom det är så pass rent idag så har jag legat på golvet med massa kuddar och täcken hela morgnonen (sen 1 alltså) och kollat på film. Mor, far och Jockobert var och hämtade moppen på verkstan idag också. Så när bror min kom hem så kom han och kollade klart på filmen med mig. Nu håller han snällt på och ladda ner en till film till mig medans jag ligger och chillar med en chailatte (me gusta) och lyssnar på en av världens bästa låtar.
 
 
Såhär glad är jag idag!
 
OCH NU TAPPADE JAG RESPEKTEN FÖR MIN BROR HELT EFTERSOM HAN SATTE PÅ JUSTIN BIEBER HÖGT SOM TUSAN OCH SPRANG IN I MITT RUM OCH SJUNGER MED. KUL. 
 
 
 
 
 
 
Bättre <333333333

Stockholm nästa!

Sitter i bilen på väg till Stockholm för att lämna syster på Arlanda. Sen träffar jag henne inte på 1 år.. Efter det ska vi checka in på hotell och sen ut och äta med några kompisar. I morgon blir det nog att gå på stan, grönan, osv. Sånt man gör i Stockholm liksom. Hörs när jag kommer hem, kanske innan med!


biiio :D

hahaha veem var det som skrev inlägget som inte var jag... O.o hahaha har mina små gissningar på en person... vad buuuuuusig du är ! :D haha jaja, jag kom precis hem från stan! har kollat på bio med min syster... ;) fick biljetter till ice age 4 !!! hahaha den var sååååå sjuuuuukt braaaaa :D thaha det satt bara små barn med sin mamma och pappa som kollade också XD meen det sket vi i :D haha :D annars så har jag inte gjort nåågonting, bara vart hemma och slappat :) modemet dampar loss så jag kan inte skriva så mkt mer :O men det får jag göra någon annan gång :D

Jimmie Strimell ♥

Min framtida man ska se ut såhär.
 
 
 

Die romance, die

Tja readerz, jag är tillbaka!
 
Italien var grymt. VI flög ner till Bergamo, hyrde bil och sov där en natt, nästa dag åkte vi vidare till Kaprun i Österrike. Det tog typ 7 timmar eller så. Men cool som jag är så sov jag ju nästan hela tiden.
En dag åkte vi upp till toppen på Salzburg (tror de heter så) iaf 3029 möh och åkte snowboard i tshirt. Skitvarmt och aschill.
Men efter ett tag när vi satt inne i ett "minihus" (jag, camilla & mattias) så sprang det in en snubbe som ba; ni får absolut inte gå ut härifrån för det kommer oväder, åska och blixtar, det är livsfarligt och ni måste stanna här inne!! Hej panik typ, men mamma, pappa, jocke, oliver & jesper kom också dit efter ett tag och vi trängdes med 1277 tältbeklädda araber. Men men, det gick över så vi kunde komma ner oså igen.
 
Har aldrig i hela mitt liv sett så mycket tältbeklädda araber på ett och samma ställe förut som i Kaprun.
 
Efter typ 3 nätter så åkte vi tillbaka till Italien, till Lido di Jesolo, sjukt fint ställe! 35+ i solen och 28 grader i poolen, 30 grader i havet och flera kilometer långa shoppinggator fyllda med billigt skit och glass. Underbart alltså.
 
En dag åkte vi till Venedig. Fyfan vad fint. Har aldrig vart med om något finare ju! Vi åkte gondol och promenerade runt ddär halva dagen, men fy så varmt det var! 
På eftermiddagen/kvällen när vi kom tillbaks blev jag typ "sjuk" och min hals svullnade upp så jag knappt kunde andas, så dagen efter gick mina kära föräldrar till ett apotek och jag fick några dunderpiller som man blev bra på en sekund av. Käkar dom fortfarande<33
 
Sen kom dagen då vi skulle hem. Sorgligt men ändå skönt. 
'Flyget gick typ 20.35 så vi landade runt 23.00. Kom hem typ tolv - halv ett. Dagen efter gick jag upp tidigt, packade om, åkte hem till Mat ett tag (saknade henne ju hihhihi) och sen begav vi oss till Småland på 60-årskalas/släktträff eller nåt.
 
Så sjukt kul och trevligt det var o träffa alla igen!
Vid 23 eller nåt så gick jag, Jocke, Amanda, Fanny, Tobias, Antonia och Victor ut till punchhuset och eh... drack inte punch... Det var ju inte bara vi undomar där då, utan massa vuxna också, så vissa blev ju lite mer dragna än andra (haha) och det slutade med att jag aldrig mer kommer kunna se BIrgitta Wahlman i ögonen helt serilöst igen.. USCH. 
Sen gick alla gamlingar och Tobias o Fanny o la sig, men vi andra (jag, jocke, amanda o antonia) planerade o dygna ute i punchhuset, men det slutade med att vi gick o la oss vi med runt halv 5 - 5 nån gång... Och sen vaknade vi tidigt. Kul. Haha, nä men jag längtar redan efter Antoinas inflyttningsfest ;) Eller tills jag blir 18...
 
SÅ NU ÄR JAG HEMMA PÅ RIKTIGT!!
 
Långt inlägg det blev, den som orkar läsa allt kan få en puss. 
 
 
Just nu sitter jag och mitt halvblonda hår och lyssnar på mammas kusin Victors asgrymma spotifylista. Tänker inte sova inatt heller. Sova kan man göra när man är död :)

Hallå

Hej jag heter bert jag kommer från skogstrollsvärlden jag är nu för tiden en uteliggare ! Min hobby är att gissa vad folk har för skostorlekar ibland blir jag hungrig då är jag hungrig nu ska jag gå och bajsa i skogen ! Hej då hare gött folk!


I know that any day could be the last.

Haha, asså Lovis, flugor... xD
 

hej, nu har jag typ ätit choklad som jag hittade, hihi busigt ^-^ och jag har.... ritat lite :D
Gud, mina dagar är ju helt otroligt roliga..men choklad :D well, min matvecka är slut (250 kr rikare :D). Vilket betyder att jag inte har diskat eller så idag. Eller lagat mat.. känns fetskumt ju.
Här har man spenderat förmiddagarna i ett kök i en hel vecka sen bah, nae. Men va ju helt slut dom sista dagarna så det va nog bara bra x) Jaja, I'm out.
 
 

döda flugor :O

heellllooo! idag fyller felicia år ( min syrra) haha grattis till henne! :) jag har inte gjort så mkt idag bara vart i stan med en kompis och shoppat lite kläder och så skulle jag hitta någonting fint till felicia men det gjorde jag inte... så hon får sin present någon annan gång i framtiden.. :) haha ;) men kom hem för några timmar sen så nu har jag precis hjälp mamma med maten :) hahah ajuste jag måste berätta en sak XD  mamma fick en el flugsmälla elr vad man nu ska säga föra mamma haaaatar flugor  XD haha ja men den är ju bara hämsk grej :O för vissa  flugor plågas och inte dör direkt  :O fast några dör direkt, men det läter så läskigt när det smäller till :O naee den är bara dålig och dum grej ;) haha fast kul ändå att använda den på personer... XD dom blir så arga så man typ skrattar ihjäl sig XD
 
 
hahahahaha titta vad man hitta XD så äckligt men ändå roligt XD

Hemma !

Hej igår åkte jag till Ida och sov där och hade allmänt trevligt ;) hemma nu iaf och ikväll kommer hela min släckt typ och äter här och är förmodligen här hela kvällen. När dom har åkt hem ska jag iaf kolla på hellcats :) I morgon ska jag till modellfabriken i Norrköping och bli fotograferad ;) sen får jag väl se vad som händer kke åker hem till någon trevlig människa efter :)


Follow me, I'll take you down.

Hej, imorse vakna jag kl 6 av att mamma ringde efter ambulans till mormor. Fan, svinorolig. Men hon är inne på akuten nu och mår bättre. Skulle vara förjävligt om hon..ja. Hon har ju liksom alltid funnits för mig :c Nej, nu ska jag inte tänka så, hon kommer tillbaka! Stronger than ever... Hösödönslsbslppö, random ankbilder.


åska...

asså ojojoj vad det regnar och åskar! :O hela dan var det extremt fint väder och bara låg och götta sig i solen men sen helt plöttsligt så började det regna och sen åska :O fast det är ändå ganska mysigt när det åskar :) så det gör inte såå mkt ändå :) idag så har jag och mamma tagit en sväng och köpt massa körv och sen åkte vi och handla lite. men jag har suttit i solen för det mästa, och korven var inte god :( så jag fick ge den till hasky ( hund) :) haha fast tycker lite synd om min lilla hasky XD för hon verkligen hatar åska och vet inte vaart hon ska ta vägen... XD hahahaha ajuste,  i våran skorsten dampar massor och typ låter lite mysko ifrån den :O så vi tror det är tomten som har fastnat där :) det är lite synd om tomten :(  naaae nu ska jag ta och kolla på en film och dricka te och mysa nu ist, hejdåå! :D
 

If it means a lot to you

Jag slöade lite, satt och kollade på roliga bilder på facebook en timme hehe.. Men ja, tekniskt sätt skulle jag blivit klar typ 2, som jag sa. Mamma är inte ens hemma än, och pappa sa att han skulle sova innan vi åkte. så vi kommer väl iväg typ halv 7, som jag också sa. Aa nu sitter jag här helt klar osv. Har till och med målat naglarna! Både på tår och fingrar. Mamma sa att mitt förra nagellack på tårna såg ut som liknaglar. Så jag använde inte samma färg den här gången. 
Nu ska jag bädda min säng och städa lite, behövs. Hörs!
 

Haha söt bild, saknar diiiig

Ska tjata lite på alla att blogga, vi är rätt dåliga på det haha.
Jag kom nyss ut ur duschen och ska nu fixa mig. Sen ska jag packa osv, har ingen aning om när vi åker dock. Kommer säkert sitta här klar vid typ 2 oså åker vi halv 7 eller något. Men aja.

The sun was just yellow energi

Sitter i sängen och chillar med musik osv. Kollade nyss 2 avsnitt One Tree Hill som jag missat. Fy fan vad bra det är.
Sov till 12 idag, och mamma sa att jag inte fick göra det i morgon eftersom jag är ensam hemma med Alva, så jag ska väl sova snart. Kanske kolla på någon film innan. I morgon åker vi (min familj och jag alltså) till mammas kompis och sover där till lördag. Så det blir väl att spendera fredagskvällen med barn. Tar nog med mig longboarden. Så att jag kan åka vid sådär 9 när dom inte får gå ut längre, så att jag får vara själv. Aja, nu ska jag hitta en bra film, hörs!

KOLLA PÅ STINA SÅ SÖT
Bilden är från skolan någon gång. Tro det eller ej, men jag saknar faktiskt skolan!

lite random saker jag ska göra innan jag dör! ;D


Hemma!

Nu är jag hemma igen efter 4 roliga dagar! Fast på tisdag åker jag igen.. Till Stockholm denna gången. Det gjorde jag iofs i förrgår också, men det var ju bara för att gå på båten. Men på de 6 dagar som kommer ska jag hinna vara hemma, träffa tjejerna och träffa Christoffer innan han åker neråt i landet och jag uppåt. Aja nu ska jag göra sånt som man gör när man kommer hem efter en resa. Vilket innebär att absolut inte packa upp, för det orkar jag inte. Det orkar jag aldrig.. Bild funka inte jäkla mongo


What Is and What Should Never Be

hej kom nyss hem från stan vart på rusta och biltema och handlat lite ;) igår var ja i söderköping och åt glass  med familjen ;D 
sen åkte vi till mina kusiner i gistad och var där hela kvällen :)
och nu har jag inget att göra våra gamla grannar i gistad skulle komma hit och äta ikväll men sen vart typ pappa sjuk så nu måste jag ha tråkigt :(
går väl ut och åker lite moppe :) 
 
 

grattis! :)

tjenixen idag fyller min lilla mamma år! det hadde jag helt glömt :O men aja hon har fått några prisenter i alla fall :) åååh jag tänkte ta och åka till stinis idag men nejnejnej då ska mamma ta och fylla är helt sådär -.- och min kära lilla far fyller år imorn! haha så då blir det att fira han imorn också ;) så det blir mycke tårta nu :D  så idag har jag vart hemma bara och firat mamma :) och imorn så ska vi nog åka till söderköping och äta glass med familjen elr göra nått annat ;) men nu ska jag ta och gå ut med min lilla hund, haha hon sitter här framför mig och gnäller så jag får ta ett litet varv :) hajdåå!                                                                                            
 
 
 

Hos mormor och morfar

Sitter i soffan hos mormor och morfar och kollar teve i min nya shortsdress <333 den är sjukt skön. Var och shoppade lite förut, morfar släppte av mig i stan på vägen hemifrån och hit. köpte Max också, sen åkte vi hem och käkade och sen gick Alva och jag åkte longboard till tornhagsskolan och Alva lekte lite på skolgården. Gud vilken snäll storasyster jag är :) I morgon ska vi på kryssning, fett nice. Har köpt åksjuketuggummi så att jag inte blir sjösjuk osv. Aa det har var ju intressant haha hejdå


2 underbara veckor med min älskling!

Nu har jag fått tillbaka min älskade dator <3
Så nu ska ni få höra vad jag har gjort och hur jag har haft det dessa 2 veckor ;)
Den 2a juli kom Christoffer till mig och vi chillade fram till onsdagen då vi hade ett år. Vilket ni redan har fått läsa i Johannas inlägg, haha gulle. Då åkte vi in till trädgårdsföreningen och hade picknick med Subway och jordgubbar med choklad oså. 
Nej den hade inte sparats när jag gjorde den så jag var tvungen att screenshota.
 
Sen gick vi till hemmakväll och köpte godis, och sen åkte vi med mamma hem. På torsdagen packade vi oså, och på fredagen åkte vi buss till Stockholm och tappade bort oss, men vi kom på bussen igen och kom hela vägen till Uppsala som vi skulle.
 
Sen åkte vi bil till Rimbo, typ Norrtälje, där Christoffers pappa bor.
 
På lördagen chillade vi framför teven i stort sätt hela dagen, gick ut lite med. På kvällen (okej klockan var 12) bestämmde vi oss för att ta ett kvällsdopp i sjön. Så vi gick dit och skulle precis gå i vattnet när 3 tjejer sätter sig på en bänk och kollar på oss. Kul. Sen gick dom, då gick vi i och då kommer typ 30 pers till den andra bryggan och har fest. Sen kom det 3-4 killar och kollade på oss, och den ena skulle pissa. Så han ställde sig och skulle pissa i vattnet, sisådär 5-10 meter ifrån oss. Skapligt jävla full var han också för den delen. Sen började dom prata med oss, frågade vad vi hette, vart vi bodde och så. Så vi pratade med dom en stund, sen gick vi upp och då kom en kille som hette William ut på bryggan och började snacka med oss seriöst, alltså prata med oss. Han var inte full heller, så han fattade vad vi sa och vi fattade vad han sa. Så där stog jag och Christoffer i handduk och pratade med dom. Det blev ju ett romantiskt kvällsdopp liksom. Och innan det var det några fullisar som klättrade upp på balkongen och sa att han skulle till lägenheten över, det slutade med att han klättrade på stuprännan och ramlade ner fån sådär 5 meter. 
På söndagen åkte vi färja över till Åland och tog en buss från Eckerö till Mariehamn utan att veta vart vi skulle av. Men vi gick av rätt, skapliga skillz.
På färjan fanns det skittles!
På Åland fiskade vi, plockade smultron, badade bastu och allmänt chillade.
I förrgår åkte vi hem till Christoffer. Vi fastnade i Stockholm en timme också pga trafikstockning.
Igår spelade vi, klippte gräs, rensade ogräs och massa sånt där. Kul hade vi i alla fall. Idag har vi klippt mer gräs, och så skjutsade dom hem mig och fikade här oså. 
Jag har haft 2 helt underbara veckor med min älskling. Jag älskar dig så sjukt mycket, och jag är fortfarande lika förälskad i dig nu, som jag var för ett år sen. Min kärlek till dig växer för varje sekund som går ♥
 

Hemma efter alla äventyr!

Tja! Ligger i sängen och chillar nu, becca sitter vid min dator och fixar för hennes är typ trasig. Tänkte skriva om allt jag och Christoffer har gjort, men orkar inte på telefonen så jag gör det lite senare, på datorn. När becca inte har den och spelar sin jävla dåliga reggiemusik, uäk. PUSSPUSS HÖRS <333 Btw Lovis, jag var på åland ;)


sommar och sol! :)

tjeena tjeena! nu är jag hemma igen :) jag har precis vaknat haha jag har sovit i c 15 tim! :D  så då tänkte jag skriva ett litet inlägg :) jag har haft en sjukt kul vecka! så tycker det är lite synd att den är över :(  men nu så måste ju vi ta och va snart mina små tjejor! :O det var grymt länge sen :(  ajuste men vart är ellen? :O har inte snackat så mkt med henne på länge ;) men johanna är i Italien och ellen är någon stans mä :) såååå sjukt skönt att åka till Italien! är lite avis på dig johanna! :)  men nu ska jag äta frukost och packa upp alla kläder och skit ååh sen så blir det nog kalas hos min farbror om jag orkar följa med ;) ha det bäst! :) 
en bild från taizé :) kommer kke mer bilder om jag får tag på min damp sladd till kameran! ;)
såå fint! :)

Gossip girl !

Ingen bloggar :( Så för väl göra det inte för jag har något roligt att berätta men sitter och kollar på gossip girl och äter godis med Cecilia och min lilla kattunge stella :) Aao bloggar kke sen om något intressant i mitt liv händer ;)


Tjosan, jag sitter och tuggar på en sladd som en och annan anka. Nejmen jag har fruktansvärt kul. Typ. Jag är hungrig oxå, som vanligt, jag vet inte när det är mat.. Synd om mig. Sen tycker jag att dom folk som kan ska blogga, lite lagom kul för alla att läsa om min mage. Pusspuss.


So what if you could see the darkest side of me.

Hej, jag höll på o slå i huvet i elementet förut o.o Jag kom även på att Johanna, Ellen och Lovis inte går att typ... Få tag på.. Surt. Menmen. Jag är hungrig, no fun. Hejsvejs.


I've been trying tell you something but you never understand, I feel like we been going round in circles. You look at me like I've become a stranger on the street.

Tralalala, hej. Min mage har allvarliga problem, kan inte äta. Typ som om den inte vaknat än. Kuuuuuul. Men jag har druckit proviva, magens bästa vän! Ohja, det här kan inte gå fel. 
 
Jag vill ha en anka :c En fluffig gul liten anka :c för dom e så söta :3 nanananananananananananana BATDUCK!
 
 
hihihihihihi ^^
 
 
lalala, hajhaj.
ja, jag känner för o lägga upp massa bilder.
Blev inspirerad av johannas hår-historia. Och jag menar, bilderna gör ju bloggen..
Så, här har ni.
 
 
 

-HI, i´m here now! Who are you? I´m Justin Time... No you are not, you are late!

Hej vänner.
Jag åker imoooorrrrnnn! 
Awesome! 
 
Har egentligen inget att skriva men som den goda människan jag är så skriver jag ändå. Tacka mig senare. 
Att pka longboard måste väl ändå va någon slags motion? För jag får iaf ont.. Tror iaf att det är träningsvärk, och annars är jag nog bara allmänt trasig. 
 
Men nu har jag absolut inget vettigt att skriva utan att det går ur styr och det får det ju absolut inte göra. Haha. 
 
Hejdå my little buttercups! 
 
 
Kolla så långt o fint hår jag hade!!
 
O sen ba nae.
 
 
Tja jag har klippt mig
 
 
Tror jag är skitcool men det är jag inte.
 
 
Jag har rött hår. Värsta hipstervarning ju
 
 
Men det bleks som fan i solen o det är inte kul
 
 
Så ett halvår senare färgade jag mörkare rött. Coolt va
 
 
Japp. Hardcore vare ja
 
 
Ett tag syndes knappt det röda i camen </3
 
 
Ey yo ljusrött igen
 
 
Finaste utväxten i stan vare
 
 
O SEN BA NÄ ORANGE ÄR MER HARDCORE
 
 
Men det bleks ju också......
 
 
So here i am. Sitting all alone in my room with väldigt blek oranget hår. Utväxten ska vi nog inte snacka om heller.
 
 
KOLLA MAN SER DEN NÄSTAN!!!
 
Hahaha oj förlåt. Det gick över styr. Mitt hårs historia. Ett år asså. Hahaha jag är trött godnatt.
 
 
Och jaa. jag åker till Italien imorn. Bilden är från när jag kom hem från Italien förra året. Pusshej på allvar nu.

heheheh....


I never let you down, even if I could, would give up everything, if only for your good

Tjo, idag vaknade jag av mammas klockan hon inte stängt av vid 9. Hon va inte hemma heller så jag fick gå upp och göra det. Det va mindre kul, men sen sov jag till 1 så det är inte så synd om mig :) Idag har jag och min käre syster vart ensamma hemma tills typ 7. Det har vart tyst oså.... Meeen helt okej :D
Måste göra nått snart oxå, sitter bara hemma och typ...sover. Så nån dag när det inte regnar så gör vi nått. Nu vet ni. hejdå.
 
 
 

I'm stuck in a coma, stuck in a neverending sleep

AW MA GOD. Appen funkar!!! Men ja hej readerz. Jag åker till Italien imorn. Hihi sover en natt i Italien o sen åker vi bil upp till Österrike och åker snowboard i t-shirt (like a sir) och sen efter typ fyra dagar åker vi ner till Italien igen och bor där i en vecka precis vid stranden. Känns skönt. Ska bli kul o komma iväg ett tag, men jag kommer sakna min älskade longboard


hejdå! :)

heheeej! jag har precis fixat mig lite och packat allt jag ska ha med mig och försökt att lugna ner lilla hasky! för hon hatar när det åskar, men det gick inte så braa så till slut så gav jag upp ! hahaha cecilia och hasky blir ju ett bra par! :) men jag ska åka om 30 min ungifär till bjärka :) så då kan jag tuvärr inte blogga på en hel vecka :( igår så var det lite läskigt, för jag var helt ensam hela kvällen/natten och det skulle igentligen åska inatt! så tänkte om typ åskan skulle slå ner i huset och typ döda mig och bränna ner hela huset! :O men som tur var så åskade det nu på morgonen ist :D och då var jag inte ensam hemma heller :D okej, men jag måste ta och packa nu resten av grejerna så ses vi om en vecka! :) pööss!

Barnvakt

Hej är barnvakt och ska va det hela veckan har igentligen inget att skriva om, kände att ingen blogga så jag gjorde det :) det här vart ju intressant hejdå

2000 lightyears away

 
i´d die for you

Att dina ord i natten är det enda som når in, jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Hej readerz. 
Jag är trött, kom hem för för 40 minuter sen. Va med annie och moa ute ganska lääänge men sen så åkte dom hem och jag typ drog hem och bytte från longboard till skateboard och fortsatte all by my self. Men det va heltvärdelöst eftersom min skateboard är 10 år gammal och inte ens rullar i nedförsbacke. Funzies yes. Nä men aja, jag minns hur man hoppas oså iaf...
 
Meeen a puss på eeeer, och blogga då!!
 

Hejjjjjj

Jag var värdens besluts ångest kan inte bestämma mig om jag vill efter nian åka till USA som utbytesstudent i 1 år helt själv och gå i high school och bo hemma hos en familj väldigt läskigt men väldigt kul och man lär sig säkert jätte mycket och jag får åka till USA har alltid velat åka dit:) och high school låter sååå mycket roligare än våran skola;) men ett år skulle sakna alla jätte mycket men men får väl fundera en stund till :)

Welcome to a new kind of tension, all across the alien nation, where everything isn't meant to be okay, television dreams of tomorrow, we're not the ones who're meant to follow, for that's enough to argue.

Sorry for beeing such a coldhearted bitch but you know what? 
Fuck you. 
 

HEJ READERZ!

Kom in nyss, har varit ute och åkt longboard ganska länge. Skönt o bara åka runt själv ju. 
Men men, imorse kom Cecilia och väckte mig (tack), sen drog vi in till stan och va där ett tag, tog bussen till tornby och mötte Edvin. Vi ba chilla hela dagen, sen kom mor och far och hämtade mig och skjutsade hem Cecilia. Mina fina föräldrar hade köpt med thaimat hem<33 
Sen så hittade jag min gamla skateboard som är drygt 10 år gammal, alltså helt värdelös att åka på, rullar knappt i nerförsbacke. Så började jag skruva lite på truckarna och pilla lite på hjulen osv, sen funkade den helt okej faktiskt. Jag är så jävla grym! Men ska fortfarande önska mig en ny när jag fyller år... Haha. 
 
Men jadu.. Pusshej, btw, bara jag som bloggar..? INTE OKEJ.
 
 
KLICK!
 
 
 

This is the end for you my friend

Hej readerz.
Idag har verit en bra dag eftersom hantverkarna stack redan vid 1 så jag fick vara ensam fram tills jocke kom hem, och eftersom han hade vart uppe hela natten så gick han bara och la sig så han har sovit hela dagen.. Skönt för mig! 
Förut gjorde jag ansiktsmask och hårinpackning (så inte mitt stackars sönderslitna hår går sönder) haha, det var chill. Sen har jag bara kollat på film. Typ.
 
Just nu sitter jag på golvet och leker med min kamera och byter hela tiden mellan tele och vidvinkelobjektiv. Jobbigt, jag vill ha ett till objektiv som har både tele och vidvinkel, typ 30mm-150mm kanske? DAT WOULD BE AWZUME!!
 
Meeeen igår när jag skulle åka tåg till Robin så gick ju självklart inte tågen, så kom bussen och när jag klev på så satt Ellen och Crille där!! Hihi dom är så söta, Crille gick runt i en "Jag älskar Ellen"-tröja igår. Haha<33 
Jag sajnar er Nejcs, och Lovis haha!
 
Men aa pusshej ha en bra dag.
 
 
Vet att min webcam är jättebra också.. Verkligen.
 
 
Lite bättre iaf, och jag vet att alla älskar min kamera :')
 

sniglar!

heeey! är det bara jag elr är det ganska kvaft ute?? :O jag blev nu jääätte avis på mina syrror! för dom åkte precis och bada :O och jag vill ju mä badaaaa! :O men nej nej nej min lilla hals ska förstöra allt -.- idag har jag inte gjort så mycket, bara suttit i soffan och kollat på tv ååh sovit massor.. ååh det är sååååå tråkigt :O varför finns ens sjukdomar! det är ju bara sååå onödigt! ;)

jaja nu så ska jag ta och försöka äta nått om det går ;) hejdåå


I've got this questions always running through my head, so many things i would like to understeand

Tjenarää, jag är trött o helt slut i huvet. Har just kommi hem från Nathalie. Jag, Stina och hon sov på hennes studdsmatta :) Det va najs osv tills en jävla valnöt kom flygande... nejmen, en skalbagge, stor som en valnöt. Det va... Inte ett 'småkryp'.... Alla tror säkert det va en sån där liten svart 2cm, men den där saken va stor som en köttbulle... och valnöt... jaja, vi överlevde ju i alla fall? :D Vi cyklade omkring lite oxå, köpte glass, satt i ett dike o flumma.. typ såg barnätande clowner.. wellwell, nu orkar jag inte mer :D hejdå.
 

ajajajaj! :(

haha heej heej! :D jag hatar min hals! så du vet! ;) naee men jag har inte gjort så mkt idag, bara solat lite och proppat i mig tabletter idag igen ocha haft skit tråkigt :( men jag mååste bli frisk snart! jag har ju bihålsimflammation och den håller på att bli värre :( så mina öron och huvudet håller på att sprängas snart :O men ska till sjukhuset nästa vecka så dom kan göra nått så det blir bra igen :D
GRATTIS TILL ELLEN OCH CHRISTOFFER PÅ 1 ÅRS DAN MÄ! :D

Sova kan man göra när man är död

OMG, KLOCKAN ÄR ÖVER TOLV DET ÄR 4/7 GRATTIS ELLEN OCH CRILLE NÄR ÄR BRÖLLOPET? JAG SKA VA MED OCH ARRANGERA HELA SKITEN BARA SÅ NI VET. Ni är så söta ihop! ♥
 

Men aah, här är min nya drog <33
 
 

Hearts burst into fire

 
Älskar låtarna, får serilst gåshud ♥
 

befhvlafnvknfiolbiiipvvv´fvc

tjena tjena! jag är ganska iriterad nu -.-´ för det första så hittar jag inte sladden till kameran så man kan föra över in lite bilder till datorn och bloggen :O och för det andra så är jag sjuuuuk! :O har ont i halsen och värdens huvudverk och yr :( och jag måste ju träffa mina fina vänner innan jag åker till bjärka lägret :O men också så måste jag bli frisk tills lägret :O så jag är jätte arg nu :( men jag proppar i mig massa tabletter och skit :) föresten så kollar jag på drömmarnas trädgård!! :D haha det äger ju! :D men jaja idag så ska jag bara vila och försöka att bli frisk igen :)
vi höres!
haha farmors körsbär är så sjuuuuuukt goda :D efter bjärka så ska lisa och jag plocka massssssor :D

Hello tomorrow, and goodbye to yesterday

Shit maj gad assåååeeh.
Nä men seriöst våran statestik är ju bra ju!! Haha
 
Ah hej på er kära små readerz. 
Jag är kär. Har vart det ett tag och kommer aldrig komma över det. Lyckligt kär den här gången. Vi kommer såsmåningom att gifta oss. Jag älskar dig musik<33
 
Haha, asså ja forever alone<3 NÄ DÅ. 
Men jo lite, för ja åkte runt i lilla Linghem på min kära longboard helt ensam från typ 12 till 1 och kom hem för typ en timme sen. Hahaha.. 
Men mina skor kom idag. Jag älskar dom. JAG ÄLSKAR DOM!!!!! SÅ JÄVLA FINA<33 Jag har velat ha sånna sen jag va liten, FATTA LYCKAN!?!?!?! JAG HAR LIKSOM HOPPAT AV LYCKA HELA DAGEN!!!!
 
 
VANS<33
 
Men aa hejdå THIHIHIHIHIHI ÖVERLYCKLIG OCH TRÖTT MEN SOVA KAN MAN GÖRA NÄR MAN ÄR DÖD!
 
 

00.52

Hej folk, jag borde egentligen sova nu. Men det gör jag inte :) bara nästan :3 jag bloggar från safari... Hmm det är lite halvsegt men det funkar. I..dag åker jag o stina till nathalie o sover där till torsdag och troligtvis kommer lovis nån gång oxå :D jahopp.. Bild på det? Funkar det?... Hmm better try :3 NEJMEN SKIT IT DÅ. Det funka inte. Jag gav upp. Då blev detta ett omglångttråkinlägg. Kul. 

Haha stackars er, det här blev rörigt..

Kom just hem, har plockat upp all mat oså. 
Var inne i stan vid typ 2, gick och köpte screensaver sen direkt och köpte nya skor, kärlek till dom <333
Sen gick jag till mammas jobb. Hon lurade in mig på massa småvägar mellan hus, när man bara kunde gå längst vägen som går genom filbyter. Dumma mamma. Vi åkte förbi mormor och morfar en sväng, sen till donken. Sen gick vi in på Maxi och handlade mat som jag ska äta upp nu. Inte allt dock. Lite i taget. Hehehhe. 
TRODDE JAG SKULLE HINNA SKRIVA OM FÖR ATT CRILLE MISSADE TÅGET MEN DET GJORDE HAN INTE HIHIHI <3333
Nu får ni en lite mindre mobbad bild haha

Jävla skit

Inlägget under fucka upp sig totalt, mer än halva texten försvann och jag orkar inte skriva om nu, kanske sen HEJDÅ

Lalalala

Kom just hem, har plockat upp all mat oså.
Var inne i stan vid typ 2, gick och köpte screensaver sen direkt och köpte nya skor, kärlek till dom SNART KOMMER CRILLE FÖRRESTEN
Det här är jag och min pojkvän. Visst är vi söta?

We should be happy, it´s what I said from the start

Hej på er! 
Haha tro det eller ej men jag håller nog på att bli riktigt tjejig.. Ligger liksom och lyssnar på Never Shout Never, riktigt chill faktiskt. Och han är ju inte direkt ful heller..haha
 
Men om en vecka drar jag ner till Österrike ett par dagar och åker snowboard i tshirt, efter ett par dagar så drar vi ner till norra Italien och ligger och steker i en vecka, och nån dag drar vi till Venedig. Blir nog bra! Längtar!!
 
Men eftrsom Mat åkte till Barcelona idag så får vi väl se vad jag hittar på ikväll. Forever alone <3 Ni andra människor bor ju så långt bort liksom så jag kan inte bara gå hem från er vid halv 2 eller så.. buhu
 
Inatt när jag kom hem så ställde jag vöckarklockan på 10. Men självklart så stände jag ju av den i sömnen och vaknade vid 11.. Kom upp runt 1 typ, efter ett par timmar framför tvn så tog jag tag i mitt liv o duschade och tog sedan longboarden till ica och köpte godis. Nu sitter jag vid tvn med datorn i knät. Aktiv är jag<33
 
Men aa hejdå.
 
 
Never Shout Never <3
 
 

Smurf

Ligger och kollar på en smurf film med min lilla syster för mamma var tvungen att åka till jobbet så jag var tvungen att va med dom -.- i morgon kommer kanske lovis Cecilia och Stina och sover här på min stuttsmatta ;) haha mysigt :)))

Stan nästa!

Drar in till stan om typ 2 timmar. Gick upp klockan 10 i onödan, trodde att bussen gick halv 1. Men nej, den går halv 2. 
Ska in till stan och köpa nya skor, screensaver till mobilen, och kolla lite allmänt. Shoppingrunda lite forever alone. Sen vid 4 möter jag upp mamma och vi åker och handlar eller nåt. Haha vet inte riktigt, men åker hem med henne i alla fall. Hörs!

heemmmmaa

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! haha nu är jag hemma från frankrike! ( taizé) (Y) :D det är faktiskt riktigt skönt! det gick c 26 tim dit och 26 tim hem :O så det var ganska jobbigt! o.O  det var c 36 grader :D men asså matenvar så sjuuuukt äcklig men som tur är så hadde jag med mig lite matsäck och så fanns det och köpa lite grejer någonstans :) men nu ska jag soooova! ha det gött :)

Baby don't cry, cuz you had my heart, at least for the moment.

Juuustefan, jag skulle ju blogga.. typ..
 
Idag vaknade jag 11, satt och gjorde random stuff tills jag åt frukost vid typ 13. Det är förjävla härligt med sommarlov :') Det regnade JÄÄÄTTEMYCKE förut :D Eller ja, för nåra timmar sen x) Gaah så himla awesome :D Jag bah sprang ut o hoppa i poolen :D Sen vart det blött.. som fan :D Ah, regn :3 Då va jag lyckligare än en anka som fått rosa sockervaddstofflor ^^ Och nu, äre forboll. Men det är tråkigt så här sitter jag.. menmen.. Ska rita nått troja... HEJDÅ.
 
 

Haha alltså vafan?

Det är andra bh det här händer på? Visserligen var dom gamla, men hallå? 2 delar? Jag har dessutom inte använt den på ett bra tag? Haha alltså fattar ingenting jävla dåliga bh
Ser dessutom helt retard ut men orkar inte ta om 
 

With Arms Outstretched

hej ellen tvinga mig att blogga :) lovis är hemmaa nuu :D så alla vi SKA va någon gång i veckan så ni vet ;) kom iallafall hem från ida för en stund sen har vart med henne sen i torsdags och vi har haft det väldigt roligt :) och så tvinga jag henne att börja kolla på one tree hill och nu hatar hon mig för hon inte kan sluta kolla och redan är på säsong 2 :) thihihi

det går tydligen inte lägga upp någon bild eller så hejdå

You're out there somewhere, I don't know if you care at all, it seems like you don't

Nu ska ni få höra vad som hände med min dag. 
Alva skulle rida vid 5, så vi hann inte åka in till stan och köpa skorna innan ridningen, för att mamma hade massor att göra här hemma, innan det började regna. Okej tänker jag, jag åker in till mammas jobb i morgon och går på stan med henne efter det. Jag får ju ändå träffa Amanda osv för nu åker ju inte vi till stan när dom kommer hit. Men nae. För då kommer inte dom alls? Så ja, nu sitter jag här vid min dator och gör ingenting, fixad i onödan och allt. Kul. Om jag inte har något bättre för mig senare får jag väl följa med mamma och handla på maxi eller nåt.
 
Haha saknar dig bestiiiiis <3 
Och mina andra små festisar med :*

nåra ilandsproblem sådär

Haha Johanna så jävla sööööt!
 
Har precis fixat mig. Amanda, Nisse, Emilia och Solomon skulle komma hit idag, men nu skrev Amanda att det var på eftermiddagen och då ska jag nog in till stan. Haha bra tajmat! (Dom är liksom i stan nu). Så ja, vi får väl se hur det blir. Hur som helst så ska jag i alla fall köpa nya skor. Behöver det. Köpte ju nya converse för inte så länge sen, men dom kan jag inte ha sen jag stack foten i ett cykelhjul, det är det smala modellen.. Schmart. Och mina i originalmodellen är gaaanska trasiga. Så ja, jag behöver nya. 
Btw, har ni märkt att jag skriver "i alla fall" i varje inlägg? Minst en gång liksom. Stör ihjäl mig på det men kommer inte på hur jag kan formulera om det så att jag kan skriva samma sak fast utan "i alla fall". Jobbigt läge.
 
Haha hur jag än vänder och vrider på camen får jag inte med allt mitt hår på bild :(

You can´t get lucky twice, and that´s the truth

HEJ DUDES.
MITT ILANDSPROBLEM IDAG ÄR ATT JAG VILL HA EN SMILEY MEN JAG KAN INTE LE NATURLIGT SÅ ATT JAG VISAR TÄNDERNA OCH DÅ SYNS DEN JU INTE SÅ JAG HAR ÖVAT!
 

RSS 2.0