wake me up when september ends


Sååååååå trött

Hej alla jag är as trött :(
Idag var jag med Nathalie och vi gjorde kakor :) de var skit goa. Och sen så åkte vi moppe för Nathalie ville plåga mig. Och sen så var jag skit trött hela dan och frös så när vi gick in i hennes rum så ville hon göra engelska och jag bara satt där under duntäcket och frös och vägra läsa :) sen fick jag skjuts till Berga där mamma kom och hämtade mig :)och nu sitter jag här i mitt rum under täcket och har precis sett X-factor och jag är assss trött. Innan X-factor duchade jag och då fick jag massa schampo i ögat och då försökte jag ta ut det och petade massa i ögat så nu känns det som om det kan ploppa ut vilken minut som helst. Jag är dessutom förkyld så när jag sover så kan jag knappt andas så jag skulle leta efter nässreyen men jag hittade den inte först och jag var så gnällig och trött så jag bara kände att jag var på väg att börja gråta :'( men nu ska jag läsa lite innan jag ska sova. Jag kan äntligen läsa min bok igen för jag har läst färdigt den där dåliga boken som vi var tvungna att läsa till skolan :)
Hejrå och godnatt och Matilda hälsar glada pingviner :D


Get well soon Billie Joe


Läxor

Hej ni kan inte se mina iPhone gubbar MOHAHAHA 😙😚😉😚😝😗😘😍😜😜☺😙😎😎😎😎😎😎😎😎

Satt och gjorde läxor och kom på att jag inte bloggat på hela veckan inte smaaart om man inte vill bli dödad av sina vänner ! :)
Nu ska jag tvinga Stina att läsa engelskan med mig:)))) vi åkte moppe förrut med det va kul för Stina va jätte rädd haha :D


Got any grapes?

Hej, jag vet inte hur många gånger jag bloggat den här veckan. Skulle jag säkert kunna kolla med typ datum eller nått meeen jag är för lat för det. Och jag vill ju inte ha nått straff? :o men iaf, jag ska idag städa massa. För om en vecka (EN VECKA JAO) kommer det knäckebröd hit och om den ska vilja stanna här.. så ja.. Städa som en gris barre. Ärtor.


Yay nu läser vi barn!


Måste bli bättre på att blogga...

Hejsan jag känner att jag måste bli bättre på att blogga om jag ska klara av och göra det minst två gånger i veckan. Nu måste jag göra ett till ikväll också :( jaja då kan jag ju skriva vad som hänt idag :) men i alla fall jag är hos Nathalie. Jag kom igår. Igår så typ drack vi monster och typ titta på film på kvällen och efter det så somnade vi typ 2 och aa vi bara låg och prata i typ jättelänge. Och sen så är jag förkyld med så jag har varit tvungen att vakna flera gånger inatt av att jag måste snyta mig :( och i morse tvingade Nathalie mig att ta nässprey och jag gillar inte det :( min syster fyllde år igår med så grattis till dig Emma :) aa det var typ allt återkommer ikväll :)
Hejrå


OH LOVE

Hej jag börjar nästan sakna mitt väldigt korta hår haha. Men nej, inte en chans att jag klipper av mig håret igen.
 
 
 
 

Where the streets have no name

Kom nyss hem, har varit på stan med mamsen. Har köpt masssssor nytt bland annat nya Green Day. I affären stod det på en skylt att man fick en tshirt om man förbeställde skivan, vilket jag inte gjorde. Han som jobbade i affären hörde oss prata om det och gav mig en tshirt. Han GAV MIG EN. DET FINNS HOPP FÖR MÄNSKLIGHETEN!!!


Vill åka longboard

Gud vad det bloggas dåligt här.. Jag har i alla fall chillat framför teven typ hela kvällen. Och stört ihjäl mig på att min mobil inte connectar med iTunes.. Åååh jobbigt. Och jag har bara 32 minuter på mitt spotify. Har inte haft tid innan men förut idag kom det upp att jag bade 52 minuter? Lagg. 
 

Kom hem vid halv 4 typ

... Och började då att pärla på mitt headset. Blev klar nyss, snacka om att det tog tid.. Och ont i fingrarna har jag också. Sååå min eftermiddag har sett ut såhär:
 
 
Inte bästa bilderna och stökigt på rummet. Ber om ursäkt för det haha..

Har just ätit glass och ska nu ha bild!

Lite wannabe-bild ya0wh^


OMG GLASS :D

Hej, våran rektor är helt awesome :D lite kul hur våran skola bytt rektor typ 3 gånger.. xD men nu är det ju bra för vi fick glass och alla är glada :D


Sitter i skolan och väntar på mina kåmpizar


gfygvnhjkm

Har pluggat massa idag. Hoppade till och med över zumban för att plugga. Och för att jag är sjukt trött. Har matteprov i morgon, och fattar typ nada.. Hoppas det går bra ändå haha. 
Anyways så sitter jag här i min säng och dricker te (min nya drog <3333) i min finfina zoo-mugg!
 

På mammas jobb

Sitter på mammas jobb och pluggar. Hon tvingade mig av vika papper förut, lägga dom i kuvert och sen slicka igen dom. Blä. Som tur var tog papprena slut!
Ska snart åka hem, och plugga lite till.


DAGS FÖR TAX JAO

Hej på er.
Sitter och har block1 som det numer heter istället för läxläsning/elevens val. Men skönt att det fortfarande är samma sak iaf, så man slipper plugga hemma haha.
Hade orientering idag på idrotten. Jag HATAR orientering, framförallt när nån idiot flyttat på kontrollen. Kul.
Och på onsdag nästa vecka ska vi till Vidingsjö och orientera på okänd terräng. Hoppas jag inte tappar bort mig!
Det här va inte så väldigt kul att lösa men SKIT SAMMA för jag orkar inte hahaha


På bussen

Ska till foten. Hoppas verkligen att det inte är nåt konstigt allvarligt skit. Vill bas ha ett piller så blir skiten bra igen.


Godmorgon!

Ska snart gå till grannen och sedan få skjuts till skolan. Ha en bra daaaaag, för det ska jag ha!


Instagrambild barre

Haha såg just att bilden i mitt förra inlägg inte var så bra på mitt bruna hår.. Eftersom det är ganska ljusbrunt så blir det lätt så när man tar kort + lampor osv. Ni fattar nog..
Kom hem från Stina för en stund sen. Vi bakade klasdkakepaj, chillade, pluggade och hade allmänt roligt som vanligt. Asgrymt!
I morgon ska jag till foten, och kolla mina knän. Haha låter helt ologiskt.. Men stället heter "foten" och jag ska kolla mina problemknän där hos en sjukgymnast. Hoppas dom hittar felet på mig. Eller aa, knäna.. Felet på mig lär dom väl aldrig hitta haha. Men jag missas block1 imorgon, lite synd. MEN JA DET HÄR VART JU INTRESSANT HEJDÅ


Glad onsdag allihopa!

Hejsan hoppsan lillebror vi är små barn som sitter på en stol. vi åt luft och kladdkaka, och träd. Hihi flumm hejdå.


Glömde ju bild i förra inlägget!!

Och juste, jag är brunett nu :D


Datasalen

Loggade dock just ut från datan så bloggar på mobilen haha.. Sitter i alla fall i datasalen och skriver om E. M. Remarque. Deeeeet är ganska tråkigt. Väntar på att Stina ska bli klar. Har mentorstid kvar sen slutar vi skolan, fett nice.


I skolannnn

Vi fick äppelfisk till lunch. Jag åt macka.
Åkte till Cecilia i morse, och tog bussen därifrån sen :D för jag behöver ha moppen idag, så att jag kommer hem från Stina som jag ska till efter skolan. Men jag orkade inte åkte moppe till skolan så åkte till Cecilia :)


Här igen

Hej readerz!
Kör på naturligt idag, orkade inte platta eller så.. Håret har dock inte riktigt torkat än men vi får väl se hur jag överlever dagen ;))


Mitt framtida barn enligt Markus och Hannes


I don't care, I love it

Hej readerz!
Kul skoldag, nae.
Vi blev tvingade att orientera i spöregn. Sen hade jag lockigt hår resten av dagen. Ska kanske ha det imorn bara för att jao haha.
Efter skolan åkte jag och Mat hem till mig och satt och skrek osv. Sen bakade jag muffins och Mat kollade på/låg på golvet och var allmänt läskig :)
Och nu skulle jag och pappa laga mat men sen klagade mamma så jag gav upp och nu kollar jag bara på :)


2 kool 2 b 4-gotten

Hej readerz!
Hade bästa träningen på länge idag! Gick sjukt bra + alla var väldigt flum.
Nu tänker jag sova. Godnatt


Take me as i am, cause' i am growing

Ligger i sängen och vill sova, är sjukt trött. Meeeen måste vänta på att mina potatisar ska bli klara på smurfspelet.. Haha men det är typ bara 10 minuter kvar!
Imorgon är det skola, idrott osv. Sen barngympa och chill med Ida, Nathalie, kanske någon mer? Vet inte riktigt, men kul blir det nog. Bjuder på en gammal redigerad i brist på bilder! Inte för att ni här sett den förut men ändå..


Hemma

Kom hem för ett tag sen, Amanda var här en sväng. Hon kom och hämta mig på cykel vid bussen haha söt :') sen prova hon min moppe och lite, nu sitter jag och väntar på mamma.
Var ju i simhallen idag, så jävla skönt att träna i vatten ist för på land, haha. Älskar att bada, tydligen. Köpte klippkort på 12 gånger så nu måste jag ju fortsätta med det här! Meeeen det ska jag för det är kuuuul. Okej, kände hur det här blev oseriöst.. Ni får en bild på chailatten som vi gjorde på håltimmen hos Johanna som smaka blåbär.


blää mat

heej, idag har det vart en riiktigt slapp dag! ;) hade hadde typ inga riktiga lektioner! :D och så hade vi håltimma med :) och maten var så vidrig idag så jag och nathalie gick till ica och köpte oss baguetter med massa gott i :D och lite annat.. ;) sen gick vi till johanna typ 5 min innan vi var tvugna att gå tbx ;) imorn så har vi ju kemi prov.. jaaaaa sjuukt kuul.. not! ;) så får vell se hur det dår då ;) haha liite coolt att man har chris keps då!! ;) thaha :D

Attans dumma kemiprov :(

Nejmen tjena alla männskor :)
Jag kände att jag blev tvungen att blogga för annars skulle jag fått vatten slängt på mig. I helgen har jag vaknat 7 båda dagarna. Ganska irriterande alltså. Igår så ängnade jag halva dan till att plugga kemi. Det var tråkigt :( idag borde jag ha pluggat minst lika mycket med tanke på att vi har prov imorgon :o men det har jag ju så klart inte orkat så nu sitter jag här och kan inte ett skit och jag ska plugga snart men funderar skarpt på om jag ska läsa min bok istället :)
Förövrigt den här helgen har jag vart och är fortfarande skit förkyld och kan knappt andas genom näsan så det är ju trevligt :) eller inte :(
Aja men ska ta och plugga nu så hejdå hoppas ni har haft en bättre helg än jag iallafall :D
Så här kan det se ut när jag pluggar:


HAHAHA


http://orangezebras.tumblr.com

FOLLOW ↑
 

Hej på er. 
Skulle egentligen inte säga mer än detta: 
http://orangezebras.tumblr.com/
 
http://orangezebras.tumblr.com/
http://orangezebras.tumblr.com/
http://orangezebras.tumblr.com/
http://orangezebras.tumblr.com/
 
alltså, följ. 
 
 

And after all, you're my wonderwall

Nu sitter jag här med min gitarr igen. Den andra dock. Mycket finare och roligare att spela på <333
Ska till stan snart, köpa nya snören till min jacka, hämta crille osv. 
Har faktiskt pluggat lite innan jag såg att gitarrerna såg så ledsna ut där helt ensamma i hörnet.. Ska plugga mer sen för annars blir någon annan ledsen när jag får F på provet haha. Meeeen nu ska jag ta på mig strumpor och sen spela tills vi ska åka. Hörs!

En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån. Men det enda som är viktigt är att jag ser dig, jag ser dig, jag ser dig.

Well hello där.
Godmorgon världen, hej universum osv.
Det är ganska skönt att vakna tidigt ibland. Som idag, jag har liksom varit vaken ett bra tag och slöat, kollat 9gag och ätit nutella, och nu har jag ändå hela dagen kvar till att plugga kemi! (Kolla mtv egentligen jao)
Så aa. Ska "plugga" nu. Hejdå


Forever alone

Har spelar piano och gitarr hela dagen, fick musik-koma typ. Sen har det varit massa folk här hela dagen, och så är dom kvar och käkar oså. Dom har lagar mat till barnen, och 3rätters till dom vuxna. Torsksoppa till varmrätt, inlagd gurka med honung och crème fräsch till förrätt. Tror ni någon tänker på 15åriga Ellen som inte äter torsk och inlagd gurka eller? NAE. Så jag sitter här utan mat med mössa på huvet och känner mig älskad.


:)

Hej sovit hos farmor hela veckan inne i stan ganska skönt att ha allt så nära när man är så van vid att bo mitt ute i ingenstans ;) iaf kom hem vid typ kl 5 idag och när jag kom hem gjorde jag en kladdkakepaj :D som jag ska äta nu ( inte själv alltså så tjock är jag inte ) och ibland måste man ju älska att ha föräldrar som äger 2 affärer kolla vad jag fick .... Ja jag blir nog rätt tjock iallafall ... Attans! hihi får väl ut och springa i morgon ;)
Juste köpte nya höstskor i igår också ! :)


Awesome

Har precis införskaffat mig ett par nya jeans. Det är nu ni kommenterar "Uh Dat Ass"


One, 21 guns

 
Detta har sysselsatt mig i några timmar. Och det ska det få fortsätta med!

Chailatte <3333

Gick upp 8 imorse, för Crille skulle på militärsak. Gjorde chailatte när jag kom hem, har druckit 3 st idag <3333 medan jag plugga kemi osv. Nu ska jag städa mitt rum, kulliv.se


This town will be the downfall of us all

Godmorgon readerz!
Ska ni göra idag?
Själv ska jag in till stan med min bror snart och införskaffa honom lite nytt. Efter det blir det T1 och sen kräftskiva.
Hoppas min rygg är bättre idag (har inte gått upp än så vet inte haha) så jag kan träna..


And if your heart stops beating, I´ll be here wondering; did you get what you diserved?

Hej readerz! Skolan idag va aschill, såg på skräckfilm på spanskan och allt annat gick bara allmänt fort. Efter skolan åkte jag och Hannes till stan. Skulle kolla på lite grejer och snäll som Hannes är så erbjöd han sig att följa med :') Ikväll blir det förmodligen Beat med lite fint folk. Imorgon är det T1 för min del, får se om jag ens kan träna... Aja jag kör ändå. YOLO BITCHES YOLO! MY GOSH MAN KAN INFOGA BILDER FRÅN INSTAGRAM JAO

Matte

Lars-Åke har genomgång om nya betygsaken. Såhär söt är jag:


Godmorgoooooon

Tja, är inne på toan och borstar tänderna haha.
Bloggade ju inget igår och ingen skrev vad som hände så aa.. Nathalie, jag och Cecilia åkte in till simhallen och tränade. Sen gick Nathalie till sin buss och Cecilia och jag köpte något att äta, föööör vi skulle på zumba. Träffade Stina och Matilda på tåget, visserligen planerat det men aaaaa sen gick vi till zumban osv. Kom hem typ halv 10 och uppdaterade min telefon. Det ääääger ju!
Idag har jag vaknat (no shit typ) och fixat mig och ska snart ta min kära lilla rosa moped till skolan. Efter skolan kommer Christoffer till mig <3333
Bild från igår på Cecilias skal och en toadörr på rese hahah


keeemmmii...! :(

jaa kemi är det västa och tråkigaste ämnet i skolan, lätt !!:O har prov på tisdag och försöker att plugga in massa grejer, men man fattar ingenting om man pluggar hemma själv, det är så tyst och ensamt :O haha men jaja om några veckor (4 veckor) så har vi aldrig mer kemi i hela 9an!! :D ser fram imot det ganska mkt ;) men jaoo jag har gett upp kemin och sitter och kollar på lite avsnitt som man har missat och äter MUMINTROLL hehe! :D jag tänkt göra pajkladdkaka mä när jag kom hem från skolan och då hade vi inget smör hemma :( så det vart ingen då, såå tråkigt :( men nu ska jag fortsätta kolla så heeeejdå!! :)
haha kommer du ihåg cecilia?! ^^

Sep. 20, 2012

Heeeej jag vill inte ha nått straff så jag bloggar lite nu medans vi går till kemin.. Jaha oj vi har börjat duktiga pinglor.. :o HEJDÅ


SÅ JÄVLA GLADDDD

Var skitsur när jag kom till skolan, ville verkligen inte ha tyska vilket var första lektionen. Och vad händer? Jo det är tydligen min turdag och Marie-Anne är sjuk <333 OCH jag får pengar idag! Mitt liv äger ju vafan.
Nu ska jag chilla med Stina och njuta av att inte ha tyska, hörs!


Don't make me change my mind

Alltså är det bara för mig bloggen ser jättekonstig ut? Headern syns inte, det är en bild på Johanna högst upp och texten är pixlig..
Anyway, kom just hem från Stina. Har pluggat, bakat, planerat osv. Kul har vi haft iaf!
Skolan var dock motsatsen.. Först matte, funkade väl. Musik efter det, men Tobias var inte där så kollade på en film om judar ist, vilket vi fortsatte med på nästa lektion som var so. Lunchen gick faktiskt att äta, fast det var inte alls det som stod på matsedeln eller vad det heter haha. Sen engelska, och efter det svenska. Det är typ max 10 pers som är på den sidan vi ska i den tråkiga boken.. Så tråkig är den!
Nu ska jag chilla tills jag ska sova, fundera ut ett bättre straff som man får om man inte bloggar minst 2 gånger i veckan!


SAY IT AIN'T SO, I WILL NOT GO

Jag längtar sönder tills jag får köra moped.
Hej readerz. Kom just hem, har vart ute med Annie, Moa, Theo, Adam o Philip :)
Kulkul. Eftersom jag inte kan träna ;))
Men nu ska jag duscha och sen värma min värmekudde och bry mig om min rygg.
Lite sådär halvseriöst assnygg bild på det. HEEEJJJDDDÅÅÅÅ


Straff

Hej ja vi har ni börjat med att man får ett straff om man inte bloggar 2 ggr i veckan så bäst att börja !
Iaf nu sitter jag i Stinas kök och har jätte ont i magen efter att ha ätit för mycket kladdkakapaj ( det är jätte gott ni måste prova det !!! ) ska plugga lite engelska svenska och kemi nu :(
I morgon åker jag och Ellen och Cecilia till simhallen och tränar, ja jag vet:o men ni läste rätt :)
Juste plugga va det ja hejdå !


Mamma Mia

Hej alla små vänner/männskor :) Ellen kom just på att vi måste börja blogga 2 gånger i veckan för annars kommer dom ha vatten krig på mig i mitt kök och det är inte kuuul:( fast vi ska ändra straff sen och det är läskigt. I alla fall idag har vi varit i skolan hela dan och min syster tog körkort idag så hon hämtade oss efter skolan. Grattis Emma :) men nu så sitter vi här och ska göra kemi. Faaaaaast det gör vi inte. Nu sitter Nathalie och säger att hon mår illa och massa konstiga ord eller vad det nu är.
Det här är min lilla bäbis katt som tydligen luktar skinka:


Kslsobdvd muppmööpp ~fågeln på julafton

Hejsan hoppsan, vi är hemma och stina och pluggar. Nej, det va en lögn. Vi är hemma hos stina och äter kaka och pluggar. Nej.. Det va oxå en lögn. JAG SKALL ICKE LJUGA MER. vi gräver en pool. Meen iaf, vi har kul och är lite havlhöga på socker. Ooooooch nu ska jag sluta med detta, hejdå..


Hos stina


Breathe you in

Kan inte beskriva hur mycket jag längtar efter att ta moppekort.
Och inte kan jag heller beskriva hur otroligt jävla ONT jag har i ryggen. Inte kul.
Har precis kommit hem. Var ute med Moa, Annie och Mat(ilda), Theo, Adam och några andra som jag inte minns vad dom heter :) sjukt läskigt.
Haha


Tuff tjej med tuff moppe ya0wh^

Kollade just på skolfoto.. Såg ut som en uppäten och utbajsad älg typ.. På enskilt, gick inte att se gruppfotot, det var jättepixligt. 
Nu tänkte jag sätta mig i sängen, lyssna på musik, smsa, kik:a och bara chilla. Fett niiice. PUSS&KRAM, SKUMBANAN
 
 

I fell asleep with the lights on

Hej readerz. Vi ska springa spåret i skolan imorn. Jag har inte varit med på det sen i 6an. Kommer dock inte va med imorn heller. Fan. Jag som har tränat till det och sprungit. Men det blir inget för mig eftersom jag har sträckt mig i ryggen så jag knappt kan gå. Kul va? Och för att inte hela världen ska tro att jag fejkar som förmodligen är ganska troligt så lägger jag upp en bild på mina rödgråtna ögon. Finfint


Sep. 17, 2012

Hej, idag har massa batterier tagit slut. När jag kom hem skrämde våran brandvarnare som tappat livslusten skiten ur mig. Trodde nämligen jag eldat upp köket eller nått när den gick igång.. Sen dog min högtalare efter massa om och men. Men tillskillnad från brandvarnarn så ville jag ha den i livet så jag återlivade den.
Anledningen till att ni får ta del av detta är att mina vänner som faktiskt bloggar har sagt att det är okej att skriva om helt ointressanta saker. Nu vet ni. Ärtor.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_50575fade087c35b0fa0cbe8.jpg" class="image">


What have you done now?

Sitter och kollar priser, tider och lite annat. Vi ska nämligen börja träna! Inte gym som alla andra dock, vi ska simma. Som fiskar. Blubblubb. Så kollar på årskort och sånt, men blir antagligen inte det. Och om det blir det så blir det inte nu, måste ju testa så att det funkar och är kul oså först haha.
Ska läsa i den grymt dåliga boken snart.
Nathalie: det går ju inte komma in i den här jävla boken..
Ellen: nej. Eller jo, igår slutade jag tänka på att den var så dålig och försökte spela upp det jag läste som en film i huvudet i stället. Det funka faktiskt.
Alla: *kollar med konstiga blickar*
Johanna: den blev bra när dom börja kriga.
Alla: *vänder sig om och kollar med konstiga blickar på henne i stället* 
 
Nu ska jag svara på smsen jag just fick, ta något att äta, oooch försöka koncentrera mig på boken ett litet tag. 




OKEJ DÅ JOHANNA

Dåååå får jag va 2:a ^_^ wellwell, det va gott.


PEACE

JAG SKA VA FÖRST O SKRIVA DET!!!
Vi är hos mig nu och har precis ätit kladdkakepaj och bränt sönder tungorna


BATMAN

Försöker lägga upp en bild på instagram, men det funkar inte? Instagram måste tycka att jag är för ful.


I wanna be where you are

Fick lite tid över, åker ju moppe såååå ska inte åka förrän om en halvtimme typ.
Skola till halv 4 idag, sen hem och plugga. Lite lagom kul sådär. Meeen jag får ju ha mina nya skor i alla fall!
 



Inte bästa bildkvaliten precis, och stökigt på rummet med.. Meeen jag tog ju med camen och.. Stökigheten har jag ingen ursäkt för haha är bara lat.

In the middle of the night

Åhåhå kom på att jag har ett googlekonto, och på google+ finns typ nästan allt som fanns på picnik♥ Fast saknar fortfarande gamla picnik.. Bästa ju. 
Nu ska jag gå ner och kolla om mamma har impregnerat mina skor. Har liksom inget bättre för mig.
 






Now you're gone, gone, gone away

 
 
Crille åkte vid kvart över 1 ungefär, nu sitter jag och kollar bra musikvideor på youtube i brist på något att göra. Ska väl läsa lite i den dåliga boken vi läser i svenskan med, men inte nu. Ska chilla halva dagen först. 

New shoes


I was a creature before I could stand

Hej readerz!
Igår va awesome, för det blev massa dubbelvolter i T1, sen tjejkväll/filmkväll här hemma med Emilia, Astrid och Sanna. Sjukt kul!
Just nu ligger jag och kollar på Mtv Hd för det är musikvideor typ hela dagen och jag älskar sånt. Just nu slipknot <33
Haha, btw min hals är jättekonstig :(


Young, wild and free

Hej dudes!
Idag har jag städat och pluggat hela dagen visst är jag duktig?
Och jag har varit hemma själv hela dagen eftersom mor och far har varit på landet och bror i jkpg, och nu gick inte hans buss därifrån så han är fast där. Med andra ord: mor och far måste hämta honom. Stackarn.
Men men, jag chillar med chai o chips så jag överlever :')
Btw, känn ironin i rubriken.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_505481acddf2b37032001301.jpg" class="image">


Where are you now

Tjoo ja Ellen har ju redan berättat vad som hände igår men vi hade iaf apakul :) idag åkte jag hem med tåget vid typ 12 och nu ska jag Göra i ordning mig lite för snart kommer typ hela tjocka släkten hit och firar min lillasyster som fyller 7 ;) när dom har åkt ska jag helt klart ut och springa har väl typ gått upp 100000 kg i helgen haha hejdåååå
Stinas kisse tog min penna söööt :))))


Bjuder på bilderna haha

Skrev ett inlägg igår som inte publicerades.. Och det finns inte i arkivet eller nåt, kul. Men ni som följer oss på instagram såg ju vad vi gjorde, haha. 
Efter skolan gick vi till Ica och handlade lite. Eller lite och lite, godis för 93 kr.. Men det tog faktiskt inte ens slut idag. Kan bero på att det bara var äckliga godisar kvar som ingen ville ha, haha. Men ja, sen åkte vi hem till Cecilia och spelade wii och chillade. Lagade mat och paj och massa gott. Jag pratade med kewin i telefon, låg på golvet i köket, hade en flaska i håret medans alla andra bakade paj typ.. Sen badade vi och det var så jäkla häftigt och roligt och allt! 23-25 grader i vattnet, kanske tom mer. Inte ett moln på himlen så vintergatan var precis över oss och det var ascoolt! Musik och gasolvärmare och gud vad mysigt det var. Gick in och kollade på film sen oså. 
Nu fick jag helt plötsligt bråttom, ska in till stan och kolla på höstskor. Ni får några bilder från igår, skolan, kvällen och aa hela dagen typ. Enjoy!
 











I skolan

Fick skjuts idag, hade liksom ingen lust att åka moppe i regnet.. Såååå sitter här helt själv. Nathalie kommer snart dock <333
Men jaaaaa.. Har engelska första lektionen, kul. Blöööö hörs
Ibland är jag söt alltså


lalala hatar rubrik

Sitter och kollar på halsdukar och stickade tröjor på lite olika sidor. Jag vill bara beställa hem allt jag ser typ.. Dock behöver jag spara mina pengar, ska till Ullared 3 december. Och om jag har kvar pengar efter det kan jag handla på julrean <3333 Vill att alla dessa månader ska gå skitsnabbt så att det blir december och jul snart. Längtar faktiskt lite efter snö och jul lite.. Det är så mysigt att sitta inne med ljus osv. 
Men i morgon blir det typ byebye summertime för vi ska bada i cecilias 28-gradiga pool när det är svinkallt ute, fett mysigt. Sista badet liksom, fett nice. 
Haha tror Nathalie har den här som bakgrund på sin telefon?
 

Nu ringde Crille så ska prata med honom en stund, tjarrå!

So rip my pictures from your wall, tear them down, burn them all, light the fire, walk away, there's nothing left to say

Hej loserz jag tänker inte blogga nu.
 
Här är en bild på en trött och ett peddosmile. Hejdå.
 
 

Alltså ååååh

hwdhwbviwhdcbkiebwj SÅ JÄVLA SNYGGT
 

You can do anything you want to

Tjaaa. Sitter i soffan och kollar teve, väntar på att mamma ska komma hem med köttfärs så att jag kan göra tacopaj. Har varit sugen på den sen i maj.. Haha.
Det är zumba idag, men ska nog inte gå. Är jätteförkyld osv.
Men jaaaaa, vet inte vad jag ska skriva.. Bjuder på en bild från tidigare i veckan!


And as I said...

...kladdiskakis med paj.. eller paj med kladdiskakis ^_^


Kemin är blä

Hej, detta är ett påtvingat inlägg. haha påtvingat.. nästan pingvin.. vi har iaf kemi det är inte kul. Vi har prov om två veckor oxå.. iiiiiinte kul.. men kladdkaka med paj är gott.. ^^ tack för er tid. Hejdå.


Knocking on the doorway, look who´s coming your way, everything I want, everything I need

OMG ÄLSKAR LIVET!!!
Insåg just att Band of Horses släpper nytt album 19/9 alltså om en vecka!!!!!
ÅH JAG DÖR AV LYCKA
 

Story of my life

Hej readerz.
(vet att ni älskar att jag skriver readerz)
Sitter och har matte just nu och hoppas att idag går fort. Tur att man får ha musik iaf <33
Btw tycker det ser lite kul ut att det står välkommen till Himnaskolan oså är det värsta stängslet. Passande.


KEEP YOUR HOPES UP HIGH AND YOUR HEAD DOWN LOW

A HEJ. JAG ÄR GLAD HELT UTAN ANLEDNING OCH DET KRÄVER CAPS :D
 
BTW MAT GLÖMDE ALLA SINA SKOLGREJER HOS MIG HAHA. SÅ JAG SKA CYKLA TILL SKOLAN PÅ HENNES CYKEL IMORN :D
 
OCH JAG HAR EGENTLIGEN SOM VANLIGT INGET MER VETTIGT OCH SKRIVA MER ÄN ATT JAG TYCKER MITT LÖSHÅR BORDE KOMMA SNART. :D
 
HEJDÅ :D
 
 
MAT GILLAR NÄR JAG FOTAR HENNE HELT RANDOM :D

Hart of Dixie

Sitter och kollar på Hart of Dixie, det är reklam just nu. Var ju på bamsegympa förut, det var jättekul! Tror att barnen tyckte det också haha.
Åkte direkt hem från skolan och bytte om oså. Och aaaa kom väl hem typ 20 över 7, Ida och jag stannade och chillar en stund efter alla gått hem. Ska snart duscha, sen sova tidigt <3333 är jättetrött haha..


Forever alone


Haha bästa, jag älskar dig iaf!

Du är värd att dö för

Hej readerz jag är trött. Ska sova nu. Och jag längtar efter att mitt kära lösgör som jag har beställt (ÄNTLIGEN) ska komma hem. Då kommer jag bli Ariel/Lilla Sjöjungfrun. Ellen kan va Lila sjöjingfrun :')
Hihi godnatt.


Jag har vaknat många nätter, förhandlat med mig själv

Har precis läst dom där 3 kapitlena, tänkte på annat typ hälften, så kommer inte ihåg något typ.. Haha bra där. 
Innan det kom Amanda hit en stund, vi chillade ute ett tag. 


Nu sitter jag i min pippionepiece och är lite social på kik, sms, kollar instagram, och annat man gör på telefonen. Typ spelar och nolife:ar. Haha kommer ihåg när alla sa "nolife" hela tiden. Nostalgi.se typ. 
I morgon ska jag och Ida ha Bamsegympa! På tal om pippi typ (eller aa sånt man kolla på när man var liten). Eller alltså vi är ledare, vi ska inte vara med.. Innan det är det skola. Som vanligt liksom.. Har hemkunskap, hoppas på att laga något gott. Kommer inte ihåg vad hon sa att vi skulle göra.. Tror vi skulle baka/laga något iaf. På tal om skola, här är två bilder från matten haha. Och nää jag orkar inte vända på dom, ni får vända på er.


 

What have you done?

Kom hem för ett tag sen, har käkat och kollat på teve. Ska nu läsa den urdåliga boken vi läser på svenskan, På västfronten intet nytt. Den är verkligen skitkass. Ska även anteckna när vi skriver, i 3 kapitel?? Kul. Och det är en jävla flugjävel i mitt rum som jag stör mig på. Måste ta bort alla kläder från mig säng också. 
Idaaaag har jag varit i skolan. Hade lockigt hår också, vilket jag upptäckte att jag trivs väldigt bra i! Och eftersom mitt hår är så tunnt så tar det inte så lång tid att locka heller, superbra. Men på tal om skolan så hade vi bara 4 lektioner idag. Men gick ändå till halv 4. Men det är för att första lektionen är 1,5 timme kemi, och lunchen är en 2 timmars lång håltimme. Kul liksom. Har även so 2 gånger, + en mattelektion. Mobbad dag. 
Aja, nu ska jag ta tag i den där svenskaläxan. Hörs!
Har stört mig på den där locken hela dagen, den åker över ögat heeela tiden.
Då får man göra såhär:
Sen såhär:
Så blir det såhär:
Och sen såhär igen:
 




Matte


Lila hååååår

Gick upp tidigare för att locka håret. Vet inte riktigt om det var värt det, är fett trött.. Sitter i skolan nu, fick skjuts av grannen. Sååå jag får ta bussen hem idag. Ska plugga, städa osv efter skolan.. Det enda negativa med att vara borta hela helgen.


Hemma igen!

Tjaaaa. Har vart hos Crille hela helgen, kom hem typ 8. Har duschat och nu sitter jag och målar naglarna!
I helgen gjorde vi inte så mycket. Crille spela match, annars har vi mest chillat hemma osv. Möblerade om hans rum med! Kändes fett wierd att vakna på fel sida av rummet idag haha.
Ska sova om en liten stund, ska gå upp tidigare i morgon. Får bli en överraskning varför!


Pallar inte stå emot, han gör mig till en idiot

Haha, sitter och lyssnar på sk8/noll disciplin (hej minnen HAHA<3) och går igenom gamla konsertbiljetter och har nostalgi med mig själv. Sjukt mysig. Och dessutom håller jag på att övertala mina föräldrar att klicka hem en asbillig och sjukt kul grej till mig från ebay. Om dom går med på det så ska jag aldrig mer klaga på någonting! LOVAR!!
 
Haha, aa men hej igen oså a. Senare ska jag ut o köra moppe, btw jag är äntligen anmäld till kurs!! Det var på tiden! 
Egentligen har jag inget vettigt och skriva men aja. Hejdå.
Btw det känns konstigt o kolla på bilder från i somras för jag har redan glömt att jag har haft oranget hår. Haha konstigt det här med hårfärger :)))
 
Väldigt ful bild dock men aa. Hej på er med
 
 
 

 

Everthing you do is superdupercute and I can´t stand it.

Hej kära readerz. 
Idag har jag bakat ännu mer cupcakes. Och nejcsL, vill ni komma och fika hos mig någon dag? :>
 
Nu ska jag till mormor och morfar för mormor fyller år idag. Sen kommer emilia och hämtar mig med bilen (AWESOME HON HAR KÖRKORT JAO) och sen är det T1 som gäller! Äntligen!!
 
Men det var det, så ha en bra dag eller nåt. Kväll kanske.
 
Juste, LN, såhär ser mitt hår ut om jag har den där mockafjonken :>
 
Och här kommer en as-hipster bild som bara är allmänt hipster. Eller nåt.
 

Fotboll

Var tvungen att vakna halv 8 idag, bara för att kolla på äckelfotboll. Crille har match :( sååå nu sitter jag här på grosvad med mitt lila hår och väntar på Crille när han byter om.


Kom ihåg mig då

Hej readerz!
Allt gick förvånansvärt bra för mig i skolan idag. Till och med spanskan. Jag suger på spanska.
Efter skolan hade jag en dejt med Annie ;*****
Haha awesome, och nu ska jag baka cupcakes... Och ännu mer cupcakes.


Purple dipdye


Hej och hejdå

Snygg Jeol haha hejdå nu ska vi ha matte o lyssn på Lars-Åkes genomgång i 426219 timmar :)


Jag

Hejhej jag e bäst!!!! Joel!!!! Alla älskar mej


Lalalaa

TJAA, är i skolan nu, ska ha engelska.. Efter skolan kanske jag ska till foten, sen till Crille. Eller direkt till Crille. Aja, hörs!


I feel so high in a way that I haven't felt for a while

Hej readerz!
(Frida & Rebecca hihi)

Nä men aa hej helt enkelt. Jag har skaffat Tumblr. Följ för annars gråter jag jaow.
http://orangezebras.tumblr.com

Det blir bra. Btw jag, emilia och sanna har precis börjat med våran barngrupp och det är dom 22 jobbigaste 7-9 åringarna jag någonsin har träffat. Kommer typ dö. Adios bitchachos! :)


Kollar på vänner

Sitter och kollar på teve, ska väl snart dra till zumban. Eller snart, typ 40 minuter haha.
Åkte in till stan idag efter skolan, köpte bh och nagellack. Tog tåg och moppe hem sen. Nuuuu ska jag fortsätta kolla på teve ett tag till, hörs


Skolfoto

Ska ta moppen till skolan nu. Har skolfoto osv idag, efter idrotten oså också. Kul. Kommer hem efter skolan, sen ikväll är det zumba!


Godnatt!

Har varit hos Stina hela eftermiddagen, läxor och vampire diaries, bästa! Alltså det sista, absolut inte läxor. Nu ska jag sova, är fett trött + att kg ska gå upp lite tidigare i morgon för att hinna duscha oså. Har skolfoto i morgon med, ingen aning om vad jag ska ha på mig.


The end of the world


Cute is what we aim for, loser

Hej alla.
Idag gick otroligt fort känns det som. Skolan iaf. Just nu pluggar jag kemi, kul va? Birgitta är min idol och jag ska bli som henne<333 nej. usch. sånt ska man inte ens skämta om, förlåt.
Att färga håret rött igen var nog ett av de bästa beslut jag har tagit. Helt klart!


I laugh the loudest

Tja readerz. Har nostalgistund med mig själv o kommenterar gamla bilder på facebook. Jag har kul!
Men snart ska jag duscha o kolla på hitta nemo :)))

HEJDÅ ÄLSKADE READERZ MITT LIV ÄGER :DDDD
Btw, min moster är cool.


Would you mind if I killed you? Would you mind if I tried to?

Igår när vi kollade på Vampiere Diaries så SoundHound:ade jag en låt, Within Temptation – All I Need, Sitter och lyssnar på dom nu. Asbra! 
Naglarna ser inte så illa ut om men ser från håll, så ska se till att ingen kommer nära och kollar haha. Var ute och tog lite bilder förut med, som jag har redigerat nu. Nu ska jag fortsätta lyssna på bra musik och smsa med Stina&Cecilia, och älskling.
 

May angels lead you in

Tja på er.
(READERZ YEAH)
 
Nu orkar jag inte skriva något för jag blir spammad på facebook och ska köra lol. 
 
HEIIIDÅÅÅÅÅ
 

Fula naglar

Skulle måla naglarna, fransk manikyr hehe, men så orkade jag inte längre så slarvade med det vita så nu är det jättefult, kul. Cecilia ska få måla dom någon dag, så att det blir bra. 
Anledning 1: det blir bättre när någon annan gör det
Anledning 2: hon är bra på sånt

She's ready, I'm not ready

Hej! 
Skolan idag var ganska tråkig. Började med idrott, sen svenska. Gjorde diktamen på den. Apan åt instruktionspappersautomaten. Skriv instruktionspappersautomaten. 
Sen biologi, som jag ägde sönder på. Medans alla andra satt och lekte haha.. Sen lunch, och efter det tyska <3333 Vi fick massa beröm! Dock på omläxan.. Vi fick till och med sluta 4 minuter tidigare!! Omg. Efter det hade vi hemkunskap, bakade äppelpaj och gjorde vaniljsås till. Andreas hällde vatten i våran, så den blev jätterinnig medans alla andras typ var som grädde. Kul. Sen tog jag moppen hem, lämnade mina saker, käka, och sen drog jag upp till klubbstugan i Gistad och mötte Ida där. Sen gick vi in och planerade barngympan oså. Har ju fått jobb nu vafan! Inte arbetslös längre :') Inte för att man klassas som det innan man har gått ut gymnasiet, men ändå.. Awesome ju! 
Har precis kommit hem därifrån, och har inget att göra nu. Skulle kunna plugga meeeen jag lämnade allt i skolan.. Haha aja tur för mig! 
 


Min söta telifån och jag. Det ser ut som att mitt rum är helt tomt btw.. Det är det inte.

ARG SOM EN VARG

Mat är läskig. Och lustig. Allt som börjar på L.


Spell it out

Kom hem från Stina nyss. Fy fan vad det är läskigt att åka moppe i mörkret bredvid skogen när man just har kollat på Vampiere Diaries. Gör aldrig det. Men annars har det varit roligt. Bakade en äppelpaj, vilket vi även ska göra i morgon på hemkunskapen.. Och det blir antagligen vi 3 i samma grupp också haha.. Aja, blir säkert asbra!
Nu har jag precis bortstat tänderna och ska lägga mig i sängen med tyskaboken och mobilen. Somnar nog ganska snart, är väldigt trött.. Hörs i morgon!
I brist på bilder får ni en från skolavslutningen i 7:an, haha

All the time i've been good to you. Kinda regret that

Sitter just nu med hårfärg i håret. Ska bli kul och se resultatet :)
Bara för att jag vet att alla bryr sig och inte vet vilken färg det är tänker jag lägga upp bilder på färgen.
I svartvitt ;))))


Autumn - Ginatricot


Drar till Stina!


Ska hämta upp Cecilia på vägen. Vet inte när jag kommer hem, men det är sånt som märks. Hörs!

My mind wanders as i'm trying not to

Yo bro.
Idag är jag världens snällaste lillasyster (igen) för min bror är sjuk så jag måste ta hand om honom...
Kollar på My Life As Liz (<33333) och dricker blå läsk <3 chillpill


Studiedag

Pappa väckte mig lite över 10, gick upp och käka frukost oså. Nu ska jag plugga lite, sen chilla eller något. Det är fett fint väder ute ju! Fast tror att det blåser ganska mycket.. Synd att Stina och jag ska sitta inne och kolla på vampiere diaries hela eftermiddagen, haha.


My heart skips, skips a beat

Idag har Christoffer och jag varit händiga. Vi har nämligen skruvat ihop lådor till min bokhylla/bänk/bänk med fack! Och sen efter att jag skjutsade honom till linghem skruvade jag ihop ett "skåp" till bokhyllan/bänken/bänken med facken, helt själv! Rätt stolt över mig själv faktiskt.
Nu ska jag skicka en bild till Crille, kolla fb, instagram, några bloggar, spela lite på min mobil och sen sova. Ska upp skapligt i morgon, och plugga. Har ju studiedag, så behöver inte gå upp jättetidigt ändå. Vid halv 3 åker jag nog till Stina! Hörs i morgon.


Oh love, won't you rain on me tonight?

Hej readerz.
Är på väg hem nu, har åkt i 6 timmar och 15 minuter typ. Det va faktiskt skapligt kul i norrland förutom när jag tvingades sitta 4-5 timmar i skogen och plocka bär. Kunde sovit då men nae. Haha.
Aja, när jag kommer hem så ska jag träffa Mat och imorn ska jag färga håret, spännande? Svar ja.


Dreams, thats where I have to go, to see your beautiful face

TJAAA
Är med Crille, därav vädligt lite bloggning av mig. just nu sitter han i min fotölj och jag bloggar. Annars gör vi inte så mycket alls faktiskt. Får se vad vi hittar på idag! 
 

HEHOHA!

tjeena ;) nu vart jag ganska irriterad! för jag hadde precis skrivit klart all text till ett inlägg och självklart så ska det försvinna -.-! så nu måste jag skriva om allt! aja men idag så har jag och mamma vart i borensberg och vart på en marknad.  där var det typ halva marknaden full med godis :O sjukt mkt :O men jag köpte bara en väska, tröja och ett skal till syrran ;) så nu har jag precis vart ute och sprungit :D haha sjukt skönt! :D men ska ta och duscha nu och sen sitta och glo på en film elr 2 ;) 

Kolla mitt godis halsband!!

Fick dock ha det som armband, det var jättelitet..


Heej idag har jag gjort sååååhär mycket.. :)

.... Nae jag har inte gjort någonting ha ha lurade Thihi men har typ kollat lite på The oc och sen skulle jag sola lite men då kommer en dum geting och sticker mig och då blev jag arg och gick in... Dumma den! Den förstörde min dag !
Iaf i morgon kommer Ida :D och sover här till måndag och då drar vi in till ikano och ikea för vi har ju studiedag !! :D efter det åker vi hem till henne och sover där till tisdag kommer säkert bli assaskuulll :D


Tänker va lycklig fram till jul nu


But I go out and I sit down, at a table set for 2

Det tog ungefär 2 timmar. 4 liter pannkakssmet barre. Nu har jag precis duschat och gör typ ingenting. Crille vill att jag ska komma in till stan och åka till biltema med honom.. Men jag orkar inte och jag gillar inte ens biltema. Ska väl hömta honom i linghem sen också antar jag.. Nu ska jag hitta på nåt, puss
 

Gå och borsta håret kanske vore en bra idé?

We've all been paying fortunes but we can't afford a life

Hej, imorse vaknade jag 20 över 7 och fick panik för att jag trodde det va skolan. Lugnade dock ner mig själv och lyckades somna igen. Vaknade vid 11 och blev besviken för att klockan va så mycket (hade tänk gå upp typ 9 men nae..). Meeen sen gjorde jag jättenom frukost till mig själv så nu mår jag bättre ^^. Lika bra o blogga lite tyckte jag också. Igår gjorde jag nått test på nån sida om gymnasieval. Det va lite skumt och fick inte fram nått annat än massa gymnasium i typ Mjölby. haha jaja.. sen äre ju så att jag tänkte ha moppe nån gång i livet, vilket betyder att jag måste plugga massa teori.. Såå jag ska ladda ner en app som jag kan sitta och umgås med.. Inte ens säkert att jag får en moppe föresten, inga falska förhoppningar här inte! Men alltid bra o lära sig lite trafik eller nått.. Nu har jag vart en duktig tös, vi hörs när vi hörs.
 
 
 

I wanna be where you are, I feel the same as I did from the start

Godmorgon!
Har tagit ner datorn till köket för att kunna lyssna på musik när jag gör pankakor x 4. Kommer fan få steka i 2 timmar eller något.. Aja, har ju musik i alla fall. Och så kommer Christoffer sen!

RSS 2.0