Nu smäller det

Nu kör vi här va. Haha nae men har skaffat egen blogg som jag egentligen skulle börja blogga på imorgon men kunde inte vänta:
http://whatsername.devote.se

Men jag kommer såklart alltid finnas kvar här också ;*

Fast nu när jag skaffar eget så måste jag bara säga; DET ÄR JU FÖRFAN BARA JAG SOM BLOGGAR HÄR. TA TAG I ERA LIV OCH BLOGGA FLICKOR?!?!?!?!!!!! Haha puss på er.


Gott nytt år!

Nu ska vi snart ut i skogen och grilla som vanligt. Sen taggar jag till ikväll.


DET FANNS INGET SOM KUNDE RÖRA OSS

http://youtu.be/PaYiY_SKz9w


Funderar på att sova nu

Jag och andra Kent-fans har väntat hur länge som helst. Och nu kommer inte låten upp när de lovar. Fan.
"Ingen kunde röra oss" får vänta. Jag tänker ge upp och gå o lägga mig.


Aha kul. Får väl sitta uppe hela natten nu då


Tralala om 24 timmar hörreni

Bilden har ingeting med det här o göra egentligen meeeen skitsamma 😁


Tänkte bjuda på lite mysig musik

 

That´s what they really want

Godmorgon readerz.
Vaknade av att pappa kom in i mitt rum fullt påklädd med dunjacka osv, så jag vaknade av ett ryck och hoppade till, höll på att skrämma ihjäl pappa haha.
 
Imorgon är det nyår. Ska blir sjukt kul! Är taggad nu asså! Så nu ska jag måla mina naglar glittriga och fixa lite. Förresten så drömde jag en jättemysig dröm inatt haha, minns inte riktigt vad den handlade om men minns iaf att den var jättemysig.
 
 

Dec. 30, 2012

Gick nyss upp och nu har duschat, har varit sjuk. inte gått upp ur sängen på två dygn men mår bättre nu så jag hoppas jag kan åka till Stina i morgon och fira nyår!! :)


Du tar 400 slag

Hej readerz.
Idag har gått fort. 
Vaknade, duschade, plattade och satte i löshåret och sen kom farfar & farmor och morfar & mormor. De åt lunch här, trevligt.
Jag fick blåbärspaj, så jag är väldigt glad just nu eftersom blåbärspaj ligger etta på min pajlista. 
Nu tänker jag förmodligen ta en promenad och sen se vad denna ensamma lördagskväll bjuder på. 
 
Haha, jättekonstigt ljus osv men skitsamma. Hej. Hejdå.

After midnight

Kom in för en halvtimme sen typ. Haha det var is på himnafjället så vi (jag mest) ramlade heeeela tiden. Sjukt kul. Men kommer vakna med tusentals blåmärken imorgon! Helt klart värt!


Where in the world is the forgotten?

Tja readerz.
Var på mellandagsrean med Matilda idag (omg jag skrev hela hennes namn). Hittade en hel del grejer med nope orkar inte visa vad för ain't nobody got time for that och detta är ingen modeblogg.
Ska äta nu och sen är det pulka med Mat som gäller.


Now you´re just somebody that I used to know

Hej på er.
Nu är jag sjukt trött. Gick upp 5 imorse och åkte till Romme. Var framme runt 9.30 nån gång tror jag. Sen åkte vi hela dagen! Åh vad jag älskar att åka snowboard, bästa känslan ju! 
Lite synd bara att jag är så pass trasig i kroppen att jag nästan inte kan gå nu i efterhand, haha. Men helt klart värt det.
I bilen hem sov jag, Jocke och Emma typ hela tiden. Skönt. Nuuuu är jag så trött så jag typ dör. Men jag längtar ännu mer till Vemdalen 2013 nu!
 
 
hihi älskar mitt fisheye ♥

Godmorgon

Vakna precis och nu ska jag gå upp och duscha och göra i ordning mig för att sen åka in till stan och shoppa lite med Stina,Cecilia och Ida!! :) efter det åker vi till Ellen och kör julklappsrace, blir nog asbra!!


Smygfotad while eating pizza jao

Imorgon blir det Romme med familjen och Emma. SJUKT KUL!! Längtar som bara den faktiskt. Äntligen åka bräda igen :')
Och jag kom nyss hem från Emilia, va med henne och Hanna ett tag.
När jag kom hem så fick jag en julklapp av Emma. Bästa :')


Godmorgon

Tja, längtar till nyår av många anledningar.
Vaknade iaf för typ en timme sen och fick lite smått panik eftersom vi egentligen skulle va i Motala vid 12. Men de hade tydligen ringt och ställt in så jag gick och la mig igen. Myyyys.
Snart ska jag och mitt badskum gå och bada, men först blire frulle jao för Emilia snapchatade just en bild på sin frukost så nu är jag hungrig.
Aja hejdå.


Bästa julaftonen

Idag har varit en sjukt bra dag. Och jag har även fått allt jag har önskat mig, så nu kan jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna.
Åh kära fisheye


Bombs away

God jul readerz!
Idag är nog en av de bästa dagarna i mitt liv. Helt klart!
Och Cecilia och jag är lika snygga idag! ;)


24/12-12

Idag kära barn, är det julafton på riktigt :)


TAGGAR....

.... Julafton med jul film och slå in dem sista julklapparna!!! ;)


Apelsinzebror

Åh vilken somrig bild jag hittade såhär dagen innan julafton haha.


There is nothing left here anymore

Haha hej, helt sjuk, har börjat lyssna på tokio hotel.. de trodde jag inte. Idag sov jag till typ 11 och duschade i typ en halvtimma.. Åt inte frukost förns 12, och sen dess har jag knappt gjort nått alls. Vi ska ta in granen idag tror jag, sen ska vi väl antagligen pynta den.. Eller klä den eller vad man nu säger. Såååå pepp på julafton! Ser mer fram emot julafton än vad jag såg fram emot min födelsedag, hade inte riktigt tid för den då tyvärr. Det är tur att det är så mycke snö, det försämrar ju inte julkänslan liksom :)
Vi hörs!


I took my time, I hurried up

Hej readerz. 
Idag vaknade jag av att far spelade D-A-D ganska så väldigt högt. Helt okej sätt att vakna på faktiskt men ändå, det är faktiskt jullov så jag borde få vakna typ nu.
 
Föräldrarna skjutsade bror min till sin flickvän och åkte själva till stan för att köpa de sista julklapparna för någon/några timmar sen så jag har varit ensam hemma hela dagen vilket är ganska skönt. 
 
Jag känner att jag börjar ersätta gymnastiken med att baka eftersom jag inte kan träna längre och jag har börjat baka jättemycket. Idag gjorde jag världens enklaste julgodis. Jordnötter i choklad, enkelt och sjukt gott. Jag kan se mig själv som en mamma och mormor som inte gör något annat än att bjuda hem mina barn och barnbarn på fika varje dag. Haha. 
Sen har jag underhållt mig med att rita, vilket jag inte gjort på vääääldigt länge. 
 
 
Här får ni en puss också. För att det är lov. Jag älskar lov.

Well, I was alive that day

2 dagar kvar nu, godnatt!


Cutest but wrong

Hej på er. Idag har jag som sagt inte gjort någonting. 
Just nu sitter jag och myser i mitt rum med massa ljuslyktor tända (JAG ÄLSKAR LJUSLYKTOR) och lyssnar på bästa Håkan ♥
Jag väntar också på att Annie och Moa ska titta klart på Bratzfilmer så de kan åka pulka med mig. Det är ju mysigast såhär på kvällen när inga småbarn är i vägen. 
 
Måste bara säga att den dagen jag flyttar hemifrån så hugger jag loss mitt rum och tar med mig det, älskar mitt rum så otroligt mycket. ♥
 
Btw, va trevligt, märkte att vi har samma jul/nyårsklänning Cecilia! :)
 
 
Tänk er; mörkt, nersläckt med julstjärnor och ljuslyckor tända överallt ♥♥♥♥♥
 
Ha en trevlig kväll vänner och ovänner!

I'm to tierd to be bored, I'm to bored to be tired

Hej, fett skönt med lov, vilket alla borde veta vid det här laget. Har inte så mycket att säga, ville bara säga att jag lever osv. haha hejsvejs
trululu långt hår typ

Btw vi dog inte

Vi har lov kära människor. Så sjukt skönt!
 
Igår när vi hade fått betygen och åkt hem så drog jag och Matilda hem till mig och käkade lunch. Sen åkte vi in till stan och träffade Emilia, Inez och Flippflopp. Vi drog runt ett tag (haha) sen träffade vi Melker och Linus och några till som jag inte vet vad dom heter. Men det va kul iaf.Sen åkte alla förutom jag hem för jag väntade på mamma och pappa som skulle betala lite saker åt mig.
På kvällen åkte jag hem till Matilda för lite julklappsspel eller vad det heter. Jag kan ju inte klaga,fick en hel del grejer faktiskt :). 
 
Kom hem vid tolv ungefär ochinsåg att jag faktiskt har jullov vilket är otroligt skönt. Idag ska jag äta choklad och måla naglarna. Inget annat.
 
 
snygga

Idag slutar vi barn, det betyder lov.


:'(

Idag går alla mina tankar till min lilla katt Stella:'(. Jag älskar dig <3 R.I.P


Välj ett kvarter att spela i

Hej bröder och systrar.
Idag var en ointressant dag så jag tänker inte skriva nåt om den.
Just nu sitter jag och har sjukt mysigt med massa ljuslyktor och the sims. Vad gör man inte när internet inte funkar liksom?


LYCKLIG

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_50cf8420ddf2b3711e0008e4.jpg" class="image">


H E T HOT

Tja. Idag är vi sjukt snygga


Ojojoj här blev det känsligt. Lol no jk

Guten morgon eller nåt. 
Idag ska jag och Emilia till stan och fixa julklappar tror jag, sen hem och spela. Jag gillar inte att hitta på julklappar, det är så svårt att veta vad folk önskar sig. Framför allt när man inte har några pengar. Haha. Vi får väl helt enkelt se hur detta går. :)
 
Men men. Det är den 16:e idag va? Vilket betyder 8 dagar kvar till julafton. Herreminget. Tiden går sjukt fort. Det känns som om det var typ 2 månader sen jag konfirmerade mig. Men nej det är 7 månader sen nu. Oj haha.
 
Btw, det här med att pepparkaksgubbar ska tas bort från luciatåg och att de där dockorna klipps bort från Kalle Anka? Det är sjukt. Så jävla sjukt rent ut sagt. Det har aldrig varit problem med att de har varit med förut, och nu helt plötsligt är de kränkande mot mörkhyade och judar? Det är väl mer kränkande att ta bort dem? Det representerar ju att vi inte tycker att mörkhyade och judar borde få vara med vilket gör oss vita (haha låter racistiskt men whatever) till rasister och nazister typ. Åh jag blir så upprörd. Och det är väl ingen som har sagt att pepparkakor representerar mörkhyade? Eller man kanske borde sluta bara pepparkakor? Snart händer väl samma sak med lussekatter eftersom de är gula, så kommer väl någon gubbe och säger att de är kränkande mot asiater. Usch. Vilket idiotiskt samhälle vi lever i. 
 
 
No comments. I´m H E T hot.
 

EHRAMGERD

Heeeej igeeen. Folk har ju klagat *host* becca o frida *host* på att vi bloggar för lite här så jag gör det igen.
Jag fick för mig att jag ville dra ut och åka skridskor förut så vid 6-halv 7 nån gång så drog jag, Jocke, Lukas, Hampus, Markus och David ut och körde hockey. Det gick faktiskt bra. Kom hem för typ 10 minuter sen så vi var ju ute ganska länge. Haha. Nu ska jag se film. Imorgon ska jag våldgästa Emilia och spela cod med henne. Hejdå.


:D

TAGGA THAILAND 11 JANUARI DÅÅ !!!!!


Recept på universums godaste frosting

Seriöst, prova.

60g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
Skal av 1 lime
100 g philadelphiaost


Bitch i'm fabulous

Yo readerz.
Igårkväll kom annie och anna hit. Vi chilla en stund och sen köpte vi pizza. Efter det hade vi dance party (hahaha) och sen skulle vi åka skridskor men de spolade isen så vi fick åka pulka istället.
Mycket kul det med!
Idag ska jag bara chilla hela dagen.
Btw, har julcupcakes på g! Jag börjar bli grym på det här med cupcakes ju.


Jaha

Vafan äre för skit, ska dom hålla på o grejsa med kalle ankas jul nu också? Det är låter ju fan inte vettigt. Jag tycker om pepparkakor och humorn i ankans jul. Låt det va förihelvete.
Hihi lite arg får man väl va? Svenska traditioner äre som håller på o brytas ju, inte okeeeeeej :( idag har vi vart i skolan och gjort nånting, sen åkte vi till stan och köpte godis och skor till nathalie. Sen va jag jäääääätte kissnödig så det va inte så kul. Sen åkte vi tåg hem och stinas mamma kom o hämta mig och stina så jag kunde åka hem till värmen ^^ nu är jag mycket hungrig dock och jag undrar när det är mat :( o juste, min anka har facebook nu haha Klas Anka heter han hihi ^^
HAJDÅFISKSILL


I´m gonna pop some tags, only got 20 dollars in my pocket

Yo readerz. Sitter och dampar lite på spotify som vanligt.
Anna och Annie kommer hit snart för jag är ensam hemma till typ tolv ikväll. Ska käka pizza och liste sånt också, Det blir nog mysigt. :)
 
Btw köpte en av världens snyggaste tröjor idag. Åh älskar.
 
 
Och nej jag har inte blivit sjuk, det är RUN-DMC. Dom är ju sjukt bra faktiskt haha.

Djäknar man kallat oss, sjöng för en slant minsann

Hejhallå, har precis kommi hem från lucian i skolan som vi hade för föräldrar osv. Har fruktansvärt ont i huvet nu men åt nyss en pepparkaka så om vi har tur så går det över :) Åt choklad från min kalender ocksåååå gooottit. Snart ska jag få mat och de är ju bra, så man inte svälter eller nått annat dumt. OM EN VECKA SLUTAR VI. Så jävla tagg påre. Orkar inge mer skolan nu, vill ha loooov.


Lucia idag

Jag snodde en bild från Rebeccas instagram hihi busigt


Hk

Hejsan nu har vi hk och vi gör bullar som säkert är as goda :) men aja i helgen var vi hos Nathalie och var uppe hela natten och sen typ 16.30 så skulle vi åka hem och då sov Nathalie och Cecilia innan mamma kom och dom såg ut som små sovande bäbisar :) aa ville bara säga det hejdå 😃


Off to never neverland

Jag är så glad att Metallica finns på spotify nu ♥

Men aa hej. Fick nyss reda på av Emilia att vi inte har någon teknik imorn vilket betyder sovmorgon. Men nej självklart så har ju vi luciaträning på morgonen ändå. Kul. Kuuuuuul. 
ÅÄUIEWFBGQUBFÄBCDWUON ¨WEN  CCWEOIR
 
Btw, tittade igenom bilder från Tjeckien 2012 och konfirmationen. Hittade en bild där jag ser så....alternativ ut.
Saknar mitt fina orangea hår. Ginger forever<33333
 
Föresten, jag hade nästan glömt hur kul det såg ut på alla bilder från konfirmationen när alla stod och var så fina i sina klänningar och klackskor typ. Så kom jag inklampandes i Dr.Martens. 
 
 

ÅH JAG ÄLSKAR SNÖ

Nu har jag varit ute i snön för första gången. Var tvungen även fast jag är sjuk. Så otroligt mysigt, vart jag än gick så var det snö upp till knäna på mig.


New moon

Hej på er. Idag är också en sjukdag. Hatar sånna. Mor min har blivit smittad också så vi har twilightmaraton och äter glass. Usch vad jag hatar att va sjuk, jag vill ju ut i snön!!!


The start's all wrong

Hej bloggen. Jag är sjuk. Jag hatar att va sjuk. Det är tråkigt. Tur att det är mysfaktor over 9000 iaf.


Can't tell you how happy i am to hear your voice

Tja readerz.
Idag var ingen intressant dag alls faktiskt.
Meen min och Lovis spagettibro klarade 2 kg! Det var grymt.
Efter skolan hann jag hem i 15 minuter typ, sen bar det av mot himnaskolan för KM. Kändes sjukt konstigt att inte va med faktiskt. Men jag är så stolt över barngruppen och truppen!! SÅÅÅ DUKTIGA<3 och nu har jag tänt mitt mysljus och har bästa kvällsunderhållningen så godnatt readerz.


Cecilia är tråkig :(

Tjenis penis :)
Jag är i skolan och vi har håltimma och börjar inte förrän 13.30 och tänkte plugga men det gick inte så bra. Men det är ju tanken som räknas 😃 Cecilia sitter och läser och jag vill gå härifrån men det vill inte hon :( så jag får vell stå ut. I lördags åkte vi till Ullared i alla fall. Det var ganska roligt att köpa saker men det var så mycket folk att jag knappt orkade vara där :( Men jag fick hem ganska bra saker i alla fall. Ellen är där i dag med Crille :) Japp och jag sitter och har tråkigt men aja hejdå alla männskor:)


Rip mamma


Things are not always what the seem to be

Idag blir nog en intressant dag. KM i eftermiddag också, första gången på 9 år som jag inte är med och tävlar. Ovant.


Infront of your eyes it falls from the skies when you just never know what you will find

Hej readerz <-- längesen nu ju
Första advent idag, det är sjukt hur fort det här året har gått! Det känns som det var 2 månader sen jag konfirmerade mig. Jag har knappt någon koll alls på vad som har hänt nu i september, oktober, november för de månaderna gick så otroligt fort. Läskigt ju.
Men men, andra luckan i chokladkalendern idag, en dag närmare jul, nyår och gymnasium. Längtar något sjukt.


The little mermaid

Hej på er. Jag är Ariel nu hihihuh. Nä men har färgat löshåret osv.
Just nu kollar jag på Holiday med mor&far älskar den filmen. Pusshej


Påväg hem

Gick upp 3 i natt och åkte till Ullared nu är vi påväg hem, köpte för nästan 3000 :D . var jätte mycket folk och jag är väldigt trött nu så ska nog sova lite. Men rolig dag har det varit iallafall ! sover hos stinis inatt med Cecilia määä :) (y)


Dumma iPhone

Hej, nu är det så att jag blev tvungen att återställa min telefon. Så i ain´t got några nummer kvar. Eller nånting över huvud taget. Så ni som ser detta, smsa mig!! Ni som har mitt nummer alltså.

RSS 2.0