JAG ÄR SÅ JÄVLA BRA


Det går bra för Ida och mig på "jag har aldrig" här på djävulsidan

Har kört i 5-10 minuter, YOLO


Woopwoop


Väntar på Stina


This isn't even my final form


Tog precis av mig min pyjamaströja för första gången på nästan två dygn

Tja på er. Idag ska jag till aktiva rehab, och sen till josse på spakväll. Aschill!
Och imorgon ska jag köra moped i trafiken för första gången, så håll er undan haha. Nä men aa.


Nejmen det här var ju en bra rubrik

Cha cha bloggen
Nae asså jag skoja:) Jaha jag har visst glömt att blogga tänkte att det var lördag igår och söndag idag men så var det ju inte. Men igår så gjorde jag typ ingenting. Eller aa jag bakade, gick på promenad och krattade äpplen. Men idag ska jag nog ta en promenad och jag tänkte göra lite matte oxå. Nu fick jag just en katt i knät och jag sitter vid tvn och tittar på typ ingenting men vi får vell se om jag ser på nåt sen hejrå :D


Ananaspaj är gott. Och jag är trött..

Tjafan, idag har jag och vendela bakat tjockoglamuffins ^^ jag har också typ undersökt bilen och vi har fixat lite med den. Imorgon blir det lov på riktigt folk! Såååååå skönt, för jag är trött. Jag vill ha en bilradio. Och en muffins.. lite enklare o skaffa fram en muffins.. eller nått. Känns som om jag skrivit massor men icke. Det går inge bra för mig, hejdå


YOU TRY SO HARD TO HIDE YOUR SCARS

Älskar låten


bara lite bilder ;)


bliiibloo

heeeeeej!1  haha jag hitta lite gamla bilder på skalavslutningen i typ 6 tror jag :D nu måste jag gå ut med hasky, hon ser liiiite uttråkad ut ;)

Hejsanhoppsansvingskonvoppan

Hej, idag har jag köpt en bil.


Höst bilder

Tänkte lägga upp lite bilder från bilden i går som Ellen sa :)
Iaf sitter och äter godis och lyssnar på musik ! Och plannerar lite till det som ska hända på tisdag - onsdag som ni inte vet mohaha ;)


I can see the skyline fading in the distance

Tja readerz.
Igårkväll va skitkul, längesen jag skrämde någon så brutalt hahah.
Just nu håller jag på och städar undan saker i mitt rum för här ska det målas. Adiós bitchachos!


Jag ser på Kung Fu Panda 2

Nejmen hallå:) jag vaknade typ 7 idag men vägrade gå upp så jag låg kvar och typ försökte tvinga mig själv att sova lite till. Det gick halvbra. Jag gick upp typ 8.30 istället men jag var typ yr i huvudet och hade inte sovit ordentligt. Aa men nu sitter jag vid tvn och är inte yr i huvudet längre och tittar på kung Fu panda 2 :D den är awesome. Och Po var så himla söt när han var liten och påfågeln är as läskig :( aa nu ska jag se på filmen så hejdå :)


Bildprojekt a lá oss

Gick inte att ladda upp förut när jag tänkte ladda upp. Men Nathalie kommer lägga ut mer av bilderna!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_508acc8cddf2b30232001bcd.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_508acc90e087c36138fe3468.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_508acca19606ee1a23b6e56c.jpg" class="image">


H Ö S T L O V


Älska skolan när man får kexchoklad efter maten


Blöööö

Jaha. Pappa skulle handla för en halvtimme sen, komma tbx och sen skjutsa mig till zumban. Han har fortfarande inte åkt så vi får väl se om han hinner tillbaks INNAN den börjar. Hoppas det för jag vill verkligen gå idag. ÅHÅHÅHHH OSÅ SNÖAR DET OCKSÅ. Såhär såg det ut förut när jag gick ut liksom:


You can be the greatest, you can be the best

Sitter och väntar på att de närmsta 3 timmarna ska gå så att jag kan åka till zumban. Har verkligen inget att göra. Inte ens läxor som borde göras. Alltså jag menar att jag inte har några sådana, som jag brukar ha. Får väl gå ut och hitta på något kul. 
 
Försöker typ göra tumme-upp och visa mobilen eller nåt. Vet inte riktigt vad jag höll på med.

Nananananana PACMAN


-Any last words? - Go to hell

Som Stina sa, vampire diaries.
Spenderade min eftermiddag hos Stina med henne och Cecilia. Vi bakade ananaspaj och kollade på tvd. Dom gjorde även lite läxor osv men eftersom att jag inte har några så störde jag dom lite och fick sedan äntligen kolla på tvd<333
Nu är jag äckligt trött och ska sova, godnatt!
Har inga bilder från idag så.. Anka


You can all go to hell...

... Aa eller jag vet inte Damon sa det i vampire diaries. Aa så nu sitter i alla fall jag Ellen och Cecilia och tittar på vampire diaries. Det är väldigt bra och spännande :) nu kom just Tyler tillbaka och han är väldigt snygg. Nae nu ska jag sluta prata om det. Idag så har jag vart i skolan och vi har sett en teater. Den var ganska bra, rolig och ganska skum. Aa och sen gick vi i skolan igen och sen fick vi skjuts till Ica så vi kunde köpa annanas till annanas paj. Så sen fick vi skjuts hem med Cecilias pappa och sen gjorde so och sen åt vi annanaspajen :) den var awesome god. Så aa nu sitter vi här och nu måste jag titta så hejsan svejsan :)


Hemma hos Stinis

Hejsan, idag kom vi hem tidigare än vanligt och gjorde ananaspaj. Vi ska snart äta den ^^ Nu gör vi so och pratar om konstiga Islamsaker som typ fruar.
JAG VILL HA PAAAAIIIIIJJJ
Men iallafall, vi ska snart titta på Vampire Diaries och hare gött. Som fisken i vattnet eller vad man nu säger.
Vi hörs när vi hörs


Jag har inte riktigt koll på det där med mentorstid


lalalal

Tittade just på Hart of Dixie, bästa <3333
Ska borsta tänderna och sen sova, ä'r sjukt trött.. I morgon är det skola och sen hem till Stina, som vanligt :) Har dock inga läxor vad jag vet så ska väl bara kolla på bästa tvd <3 måste liksom komma ikapp lite, säsong 4 börjar ju på tv snart.. Aja, hörs i morgon eller nåt!
 
Tumme-upp-pose som vanligt ja0

Don´t you forget about me

HEJ READERZ!
Idag var en jättebra dag.
Allt i skolan gick bra och efter skolan gick jag och Mat hem till mig, sen hem till hennes pappa. Efter det så tog jag en sjukt mysig långpromenad (som vanligt haha) och gick hem och fick reda på att vi ska äta GODASTE MATEN EVAH!!! Bezdt däj ävöhr. Så nu ska jag fortsätta chilla med mor, far, bezdta maten och Simple Minds på spotify.HERRÅ

Hej hallå

Jag tänkte att jag skulle blogga alla gånger man ska den här veckan.. eller mer. Idag har varit en hyfsat bra dag. Eller nej vad säger jag, det har varit en otrolig dag! :D Nu på kvällen så blev det helt awesome! Det är nämligen så att mina planer framöver har ändrats och blivit fruktansvärt underbart skojiiga :D hihi japp ^^ randomiphonegubberage 😋😆😅😎😊☺😉😍😘😜😝😌😁😃😀😄😍😍😍😘😛😜☺😊😍😘🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥


Vart du vill så långt du kan

Hej på er. Idag var en dålig dag.
Men gymnastiken var sjukt kul iaf, även fast jag inte va med och tränade, halva truppen satt och masserade min rygg och pillade i mitt hår, bästa truppen<3
Och så fick vi muffins för att Alva fyller år osv. Som sagt, BÄSTA truppen!


I want to belvive that this is for real

Simmade idag, så kom hem sju typ. Har kollat lite på internet och funderat lite, plockat fram lite saker och planerat. Vad får ni se en annan dag ;)
Har även listat ut att jag sover hemma en natt på höstlovet. Förutom helgen dårå, men den är ju inte lov liksom.. Då är man ju bara allmänt ledig. Nu ska jag chilla lite, har onepiece på mig så det är chill-mode liksom. Hörs!
 

Words I couldn't say

Hemma nu skolan idag var helt okej efter skolan hade jag utvecklings samtal de gick faktiskt bra ? Haha men iaf i morgon ska jag hjälpa Ellen med barngympan sen ska vi plugga och sånt där kul! Nu ska jag duscha !

Haha Söta :))))


Bravo Cecilia :)

Haha blev tre inlägg ändå :)Haha jag ville bara säga att jag läste precis Cecilias inlägg och ville bara säga att hon är såååå duktig. Och imorn ska hon få erkänna att det är en riktigt bra bok :) för alla er som inte har läst de böckerna kan jag ju säga att ni har missat nått så läs dem tycker jag :) om ni vill läsa bra böcker så kan ni ju läsa house of night med och starcrossed: Helena. För de är as grymma :) aa men som sagt ska sova nu godnatt :)


Vattenkrig här kommer jag typ

Jag har inte bloggat på 25 år och har typ ingen ursäkt.. känns ju.. säkert.. idag har jag och min mor varit hemma ensamma och haft det allmänt trevligt. Vi har bla tittat på The Hungergames för hon hade inte sett den. Hon tyckte det var lite obehagligt att titta på den eftersom att hon är förälder meeeen jag tycker den är bra :) Idag gjorde jag klart mitt so häfte. Det blev 12 sidor av otroligt rolig och intressant läsning, såklart. Och juste, på tal om läsning, stina jag har läst till sid 157! :D duktiiig!? Nejmen den är bra :) För er som inte vet, Stina tyckte jag skulle läsa Harry Potter så då har jag börjat göra det. Och på tal om det.. jag vill läsa sen ska jag sova! Godnatt alla ankor!


Trött

Ojj jag glömde blogga. Aja vi får vell hoppas att jag kan kompromissa med mina kära vänner och säga att jag får blogga 4 gånger nästa vecka istället. Jag kände just att jag måste bli bättre på att blogga. Aja jag har skrivit färdigt häftet i son nu i alla fall och jag har skrivit lite i svenskan och tyskan får jag vell helt enkelt göra imorn så det här känns bra :) Jag har sett solsidan ikväll och det var ju kul som vanligt.
Attans vad trött jag blev så nu ska jag säga godnatt och sov gott :)


Måste blogga annars blir det vattenkrig

Hejsan alla männskor. Jag känner att jag ligger lite efter med bloggningen men men får vell göra två till ikväll annars blir det vattenkrig påmig och det är ju inte så kul. Aja jag har nästan gjort klart so häftet det är bara bilder kvar. Jag måste desutom skriva lite om simon och ekarna också annars kommer jag bli så arg på mig själv och få panik imorgon. Idag har jag typ inte gjort ett skit. Ja jag vet att mitt liv är såå intressant men deal with it. Jag har iallafall varit ute och gått på promenad med mina hundisar och med min mor. Det tog typ dubbelt så lång tid att gå än vad det brukar för att vi träffade massa människor som mamma bara var tvungen att prata med. Aa jag såg nyss på en film och sen satt jag och tittade på lite videos med BouncE och då hittade jag den här asgrymma videon. Aa hejdå och titta på videon så kommer eran dag/kväll bli mycket bättre :)
 
 

Vad gör vi? Nu kör vi!


And the world's gonna know your name, lalalaaa

Lagg på bilderna i inlägget igår.. Vet inte riktigt vad som hände där.
Idag har jag i alla fall städat, det vet jag. Och vart ute och sprungit. Fy vad tråkigt det är.. Simma är mycket roligare, tur att jag ska göra det i morgon. Har även tvättat kläder och plockat fram kläder till hela veckan så att jag kan gå upp lite senare, assmart ju! 
Nu ska jag snart äta, fisk eller nåt. Någon äcklig fisk tror jag. Mamma sa inte vad det var, så jag antar att det är torsk bara att hon vill att jag ska äta och sen så kan hon säga: du åt det förra gången!!! nästa gång, när jagh säger att jag inte tycker om torsk.
 
Vet inte riktigt varför jag gjorde tumme upp. Inget i inlägget var ju precis roligt eller positivt.. Förutom att jag ska simma och är sjukt smart, förstås. 

MITT HÅR ÄR ELD


...


LoL startade aldrig

Hej dudes, kom hem för snart en timme sen. Tävlingen gick skitbra, vi kom 3a av 6 lag. (Tävlar i B-klass jao). Men jag fick ont i ryggen igen, den här gången ska jag dock gå till min bästis sjukgymnasten.
Nu är jag trött, och om typ en timme kommer Emilia och hämtar mig så drar vi hem till Sanna och bastar, mysigt!


I bilen

Sitter i bilen med syster och väntar på mamma som är på maxi och handlar mat. Ska till mormor och morfar sen ich äta och plugga. Pappa och farfar skulle fixa massa hemma idag så vi fick inte vara där. Har vart på stan, fick med mig sportbh, träningsleggings, skinnjacka och ett par assköna jeans! Lägger kanske ut bild osv sen :) just nu:

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a7b1ddf2b373f900159e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a7b1ddf2b373f900159e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a7b1ddf2b373f900159e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a7b1ddf2b373f900159e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a8149606ee030b888288.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_5082a8149606ee030b888288.jpg" class="image">


Väntar på att LoL ska starta

...så jag passar på att blogga så länge :)

Hej readerz.
Idag hade vi so-prov. Gick bättre än alla andra prov jag har gjort den här terminen. 
Efter skolan stannade jag, Isak, Bella och Josefin kvar ett tag i bildsalen. HELT SJÄLVA JAO. Bara för att Carolina älskar oss! 
Efter det åkte Isak hem tll sig ocg jag, Bella och Josefin åkte hem till Bella. Efter ett tag tog vi med Bellas lillasyster och åkte till mig och sminkade oss. FINT ALLTSÅ, SÅ SJUKT FINT.. Haha men aa. De ska ju gå på röda mattan-sak imorn oså också. 
OCH JAG SKA PÅ TÄVLING!!! Sjukt taggad är jag! 
 

I skolannn

Sitter i skolan och har precis haft so prov gick ganska bra tror jag :))) snart ska vi ha bild graffiti jaoo efter skolan ska jag hem bloggar mer sen :)


SÅ AA PUSS HEJ AOÖÄAÅEWROHFFN BRB

Hej på er readerz.
Har precis gjort klart det mesta av svenskan och pluggat lite mer so. Jag är så duktig.
Snart är det dags för träning med DESJUKTJOBBIGA småbarnen. 
Jag luktar jättemycket sprayfärg/nagellack eftersom jag har stått och sprayat jääääättemycket idag på block1. Alla i korridoren som gick  förbi mig bara: det luktar nagellack här.... Haha
men aa hinner inte mer nu så hejdå
 
FINT JAO

GLITTER, GLITTER EEEEVEEERRRYYYYWHEEERREEE

Hej readerz!
Kom just hem från träningen och sitter och äter pannkakor och taggar till tävlingen på lördag. Längtar!! Jag har inte tävlat på sjukt länge för förra gången vi skulle tävla blev jag sjuk...

Jag har faktiskt längtat efter min fina glittriga dräkt :')


I stinas kök

Sitter i stinas kök och ska snart baka kaka. Väntar bara på att Stinas syster Ida ska gå härifrån med sina cupcakes. Har pappas dator med mig :) Ska skriva svenska och so på datorn så aaaa.. Det fanns inget program till camen på den här datorn så ni får inga bilder, chao
 
 

ÄLSKAR DETTA

Allt går så sjukt lätt och bra när man är överlycklig hela hela hela tiden.
Idag hade jag utvecklingsstal. Gick braaa.
Sen så har skolan varit awesome liksom eftermiddagen. Hihi <3
BTW ELINOR ÄR TYP BÄST FÖR HON SKREV PÅ MITT SKÅP :')


There's no going back and there's no future

Sitter i sängen och lyssnar på musik. Skolan idag var rätt okej, väldigt kallt och blött och tråkigt bara. Brandlarmet startade också, fick vänta aslänge på brandbil och allt. Det var dock inget. Tobias kom fram till oss och fråga om det var vi som eldade i våra skåp för det var tydligen där det lukta rök. Jag svarade att jag hade en minigrill i mitt skåp.
Efter skolan åkte jag, Nathalie och Stina in till stan i regnet. Tog bussen till simhallen eftersom att det regnade, sen simmade vi lite och sen tog vi bussen hem i regnet. Nathalie tog tåget dock. Sen kom mamma och hämta mig vid bussen så att jag slapp gå i regnet, söt <3 sen har jag bara gjort so hela kvällen.. Så ja, det var min dag. Har fullt upp hela veckan, ni skulle bara veta!
Måndag - skola, simma
Tisdag - skola, barngympa
Onsdag - skola, hem till Stina
Torsdag - skola, zumba
Fredag - skola, Crille ♥
Och sen lite plugg och prov på det!
Bjuder på ful bild från när brandlarmet gick, min halsduk ser gigantisk ut?


Minns inte när jag var såhär sjukt jäkla lycklig sist


Amen vafan

Nu har jag försökt ladda upp dom där bilderna i typ 35 år så lev med att det är massa onödig text med.


Haha så söta Lovis

Hejsvejs, kände att jag skulle blogga lite om det går. Har inte funkat på jättelänge med bild och jag har därför inte bloggat. Va ju nåra dagar sen tjeckfolket åkte hem men jag måste ju säga nått om det typ.. Dominik som var här hemma hos mig va.. trevlig meen inte så bra på engelska tyvärr. Vi prata därför inte så mycket. Men vi hade ju iallafall kul under alla dom dagar dom va här.
Idag har jag typ gjort SO och typ gett upp det och ritat. Nu ska jag snart sova och drömma om GULA ANKOR ÅSA. Mmhm. Menmen bilder från senaste dagarna dårå.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b1e14e087c34d3d18c2c4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b1e14e087c34d3d18c2c4.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b1e14e087c34d3d18c2c4.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b1e14e087c34d3d18c2c4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b243ae087c34d3cb12c90.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b243ae087c34d3cb12c90.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b243ae087c34d3cb12c90.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b243ae087c34d3cb12c90.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b2444ddf2b32cb8003a00.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b2444ddf2b32cb8003a00.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b24d8e087c34d45852def.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b24d8e087c34d45852def.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b257dddf2b32ce900354b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b257dddf2b32ce900354b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b25939606ee2bf8f10900.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b25939606ee2bf8f10900.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_507b25b09606ee2bea8991b1.jpg" class="image">


ALLTSÅ LOVIS

Inte okej. INTE okej.

Haha skrev inlägget för flera timmar sen, men glömde publicera..

Sitter vid datorn och lyssnar på musik, vill se på vampire diaries, äter godis och har den där tanken längst bak i huvudet om att jag borde plugga. Får väl ta in det andra datorn till mitt rum och skriva lite på so:n. Det är bara det att det är så krångligt eftersom jag inte har word på min dator. Ååhåhå vill verkligen inte. Vill inte heller gå till skolan i morgon. Det har varit så skönt att slippa massa skola pga tjeckerna.. Aja, bara 2 veckor kvar till höstlov. Tagga!!
 
Lagg på sista eftersom det är en instagrambild så den har inte samma storlek.
 
Jaaa, glömde ju publicera. Började med so:n samtidigt som jag laddade upp alla bilder eftersom det tog tid.. Har suttit med den sen typ 6 tror jag. Kollade solsidan också haha bästa. Aja nu ska jag sova, är så sjukt jäkla trött. Hörs!
 

Against you

HAHAHA ASSÅ NEJ LOVIS NEJ. BTW ELLEN VA FJORTIS DU VAR!
 
Men hej readerz. 
Idag har varit en av de bästa dagarna. En såndär dag då allt har varit skitbra.
Var med Isak, Ida, Jens, Mat, Bella, Josefin och Emilia och färgade deras hår och grejer. 
 
Lyckoskrivande på random tangenter:
SHadgUIGOÄÖFÄähnsfhösisäåo IOPSH S fvd nsjbswiuwefs slisjeu fpssäh
 
SÅ. Nu ska jag sova. PUSS hej
 
 

:)))))))))

hahaha så söta :D kollade lite på gamla bloggen :D

Fall for you

Hej vakna i morse och gick ut och sprang 5 km och nu sitter jag och gör läxor jag är så duktig :))))i veckan ska jag kanske ska fixa mina naglar med Ida någon gång för dom är jätte fula :) och åka och träna i simhallen med Stina Ellen Cecilia eller ? Vad tycker ni bajsungar? får väl se vad som händer i livet :) juste läxor borde jag kanske göra också prov på fredag Jippi -.-


X-factor

Heej sitter och kollar på x-factor och äter chocolate chip cookies awesomeeee !!

Ganska chill dag i skolan kemi provet gick ändå ganska bra men jag hatar fortförande kemi ;) efter skolan var jag på intervju med Explorius berättar om det mer en annan dag orkar inte nu :)


Yours are the prettiest eyes

Hej alla.
Nu är det så att nästan ingen har bloggat för vi (eller aa, de flesta av oss) har haft tjeck. 
Sjukt underbar vecka! Saknar alla redan! Ville inte att de skulle åka hem! 
Samtidigt är det ju lite skönt att få egen tid nu haha..
 
Så imorse klockan halv 11 (TROR JAG) åkte de hem. Resten av dagen fick vi 9or som var med i open air school åka hem. Men alla andra fick gå i skolan som vamligt resten av dagen.
 
Nu ska jag fortsätta leka med iTunesss. HEJDÅ
 
 
SAKNAR SOMMAREN

Ville bara..

... Berätta en sak ...
JAG HATAR KEMI. Så nu känns det mycket bättre hejdå


23:19... jag är trött :((

ahoj!! thehe!! jag var tvungen att sprecis gå ut med voven.. och jag hadde min pyamas på mig och satt i soffan och hadde det braa! så jag tänkte mig inte för och gick ut med pyamasen ( chorts, t-shurt) utan nått annat utanför mitt hus... jaaaaa min hjärna är inte så smart!!  idag har jag vart i skolan och sen åkte vi hem till cecilia och "pluggade" så nu sitter jag och dricker varm choklad... aja nu ska jag sova för jag hadde skrivit maaaassor precis nyss och laggt upp bilder och så, meeen nejnejnej då dog min dator så allt var borta!!!!!! så då vart jag arg och då blev det bara ett kort inlägg och iinga bilder -.- heejdåå!

Nej men oj

Lite kass med bloggning ja.. 2 tredjedelar av oss har ju fakitkst tjeck HELL YEAH. Det är ganska pinsamt. Hade typ inget att göra, sen frågade jag om han ville sitta vid datorn och nu spelar han sims.. Tur att det fanns något som han gilla iaf. 
 
I lördags så åkte vi till Östgöragården och fick våra rum. Åsa hade räknat fel och sa att det inte skulle sova några tjecker i vårat rum. Men det gjorde det ju sen i alla fall. Vi typ lekte hela dagarna och lagade mat osv. Nej, inte Matmat. Henne åt vi aldrig upp.
 
Nej bild fungerade inte tar det sen, nu ska jag laga mat och byta plast på min mobil CHAO

Barnvakt...


Coming home

Gick upp i morse åt frukost och har sen dess pluggat, roligaste lördagen Ever!!
Väldigt trött nu iaf ska se om det är nått att se på tv. i morgon är jag barnvakt så går nog och lägger mig tidigt så jag orkar.

Jag tycker att det skulle räcka med att lägga böckerna på huvudet och sen så bara åker allt in i huvudet men det ville inte funka :( typiskt


Vid vattnet :)

Hejsan männskor vi är i Rimforsa med tjeckerna :) vi har haft kul och nu sitter vi vid vattnet på en bänk och har trevligt :) hejdå
Ps Edvin är konstig


Rimforsa

Är i Rimforsa med tjeckierna. Vi är några svenskar som har gått ner till vattnet, myyyyys


thihi

 
fööresten, haha såg massa bilder sen förra vintern när vi baka pepparkakor XD måste bara visa några... XD

trööött! ;)

hello!! jag kom precis på att jag var tvungen att blogga ^^ men jao jag gör inte så mkt, är ganska trött idag så blir bara en slapp dag heela dan tror jag nog :) jag viiill att det ska vara sommar nuu, det är så kallt och det regnar heeeela tiden ju, sååå tråkigt -.-

Spelar wordfeud med älskling

Vi sitter mittemot varandra och kör, haha!
Skolan idag var rätt chill, slutade tidigare osv. Helt ok dag :)


...

Känslan just nu: freeeedag ! :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_506eddccddf2b329a2001671.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_506eddccddf2b329a2001671.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_506eddccddf2b329a2001671.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3475331/images/2012/pic_506eddccddf2b329a2001671.jpg" class="image">


I´ve got some kind of hate for the human race.

Hola dudes!
Sämsta dagen i skolans historia. Ja, till och med sämre än dagen vi fick reda på att vi skulle ha Birgitta Wahlman i kemi. Ogillar den tanten starkt. 
 
Men jag fick gå tidigare från skolan eftersom jag, Amelia, Elin och Ida skulle på moppekurs. Vi körde på typ en parkeringsplats med massa koner idag. Det var skitkul!! 
Så nu ska jag bara boka tid att köra med Ronny i trafiken. Sen kan jag ta ännu fler steg mot mitt blivande körkort!! 
 
Sen när jag kom hem fick jag pannkakor<3
Efter det blev jag skjutsad till Cecilia för att plugga kemi med henne, Ellen, Lovis, Stina och cecilias mamma. Och ikväll har jag lärt mig mer kemi än vad jag har gjort i skolan på 6 veckor. Sjukt kul var det när man faktiskt fattade vad man snackade om!
 
Och nu när jag kom hem fick jag kanelbullar<3
 
Men nu ska jag plugga moppekort och sova, hejdååååå
 
Jag hade glömt att det faktiskt va blått ett tag...Haha. Galvanisk spik.

Stay

Hemma efter en bajs dag i skolan
Ska plugga kemi nu! kan det bli tråkigare eller ? :(


A brave new world

Hej readerz!
 
HEJ GREEN DAY KOMMER TILL NKPG NÄSTA SOMMAR OJ JAG SKA PÅ KONSERT JAO
 
Jag är väldigt trött :)
Blir ganska intensivt att sitta i skolan massa timmar och sen åka på moppekurs och sitta och glo i 3 timmar till. Men helt klart värt det! Imorgon ska vi köra, ingen mer teori jao. Ska bli sjukt kul! Och jag är stolt över mig själv för att jag nästan fick godkänt på ett såntdär prov på körkortonline! *me so duktig*
 
Men nu ska jag sova, godnatt osv.
 
 
HAHAHA

Godnatt

Nu ska jag sova för jag är såå trött hela tiden
idag har vi ju varit i vidinsjö och orienterat ja.... Det gick ju bra kan vi ju låtsas behöver ju inte berätta hela sanningen för er... ;) i morgon är det skola sen efter ska jag plugga det lät som en rolig dag tycker jag TAGGA ! Eller inte -.-
Godnatt igen

Söta :)))))


All that's left is a ghost of you

Hejsan, jag, stina och ellen är hemma hos stina och har just gjort och ätit crêpes. Det va jääääättegott med citron och socker i dom :D men nu sitter vi bara och lyssnar på musik och stina diskar. Haha och ellen sitter i fönstret; "Min rumpa är kall, huvet är varmt och i mitten är det lagom ^^" haha asså xD och ja, hon sitter med rumpan utanför.. meeeen nu orkar jag inte mer, hejdå :D


Stina ska ta med sin hund till vidingsjö

Det här kommer gå stup rätt åt helvete, haha.


It doesn't even matter how hard you try

Hejsan hoppsan, tänkte göra ett så normalt inlägg jag kan nu.. inge mer krig xD idag hade vi inte orientering, eller jo nutidsorientering men det är inte samma sak.... sen hade vi typ svenska, kemi, lunch, språk och hemkunskap.. alltid lika kul. Sen kom jag hem och gjorde pannkakor ^^ eller ja, typ crêpes :3 och nu kom mamma hem och vi ska äta, tjaaaarrråååå


Meeeen johaaaannnaaaaa

Jag har slut på bilder..


JAG ÄR SÅ FIN JAO


SO ON


OH IT'S ON


Cecilia kommer lägga ut en ful bild på mig


This is war jao


Oct. 02, 2012

Hallå ?
Vi sitter på kemin och vi gör ingenting vi har vikarie och han kan ingenting :( det här är ganska tråkigt. Vi ska äts mat sen. Jahopp nu vet ni vad jag gör. Vad gör ni då ?
Hejdå


Btw har kemi därav tidsöverflödet

Hey readerz!
Look what i can do


Johanna är sympatisk, men inte mot oitellektuella barn.


Kemi!!!

Sitter och gör ingenting eftersom vi inte fattar och vikarien är so-lärare.


Sitter på en stol

Hejsan männskor :)
Här sitter jag på en stol och väntar på att få skjuts till skolan och mamma försökte just stå som Maria montazami (eller hur det stavas) haha hon såg jätte rolig ut :D aa idag ska jag nog hänga med till gistad klubbstuga och göra läxor och efter det ska vi till tjeckienmöte :) det blir nog kul. Aa hejdå så ses vi nån annan gång :)
Bilden är på min kisse :D


Sitter och leker med ett måttband och önskar jag va längre oh thug life

Hej readerz.
Idag har vi ännu en gång idrott första lektionen. Orientering, i regnet. Kul kul. Och imorgon ska vi spendera förmiddagen med att orientera på okänd terräng. YAAAAY *känn ironin*
Men nu ska jag inte klaga. Eller jo, det ska jag. Hejdå


Baby I was born this way

Hej readerz!
Var på moppekurs förut, äntligen jao! Det va massa fler där som jag känner haha vilket känns bra.
Men nu ska jag sova godnatt.


Hej :)

Nejmen hej jag sitter i skolan och nu börjar vi så hejdå :D


Sitter i skolan lite forever alone och väntar


RSS 2.0