Mitt sommarlov!

Tjalalaaa, gör 4e inlägg idag, varav alla är mina :)
Alla verkar ha något för sig, men inte jag. Jag bara sitter här och har tråkigt. Egentligen har jag bara suttit och tråkat hela dagen. Tv, ingen mat, pratat i telefonen (vilket iofs inte var tråkigt), datorn, undrat vad jag ska hitta på. Och det är säkert lika roligt att läsa om det som det har varit!
Kan berätta lite om mitt sommarlov, har inget bättre för mig. Och det kommer bli asgrymt.
På måndag kommer Crille hit från Norrtälje och sover här till fredag. Eller torsdag kanske det var.. I alla fall så åker vi då till hans pappa Norrtälje och stannar där i 2 dagar. Sen tar vi färjan över till Åland, där hans familj har stuga. Där stannar vi i en vecka. Sen åker vi hem och jag och Alva åker till mormor och morfar och dagen efter ska vi åka färja, nån såndär som man sover på. Gissa vart? Jo, till Åland såklart. Snacka om bra tajming, precis varit där och allt. Sen kommer vi hem och jag har lite körlektioner oså, och så stannar jag och Alva hos mormor och morfar i ca 1 vecka. Så jag bor i stan 1 vecka, om någon vill hitta på något. Då har ungefär halva mitt sommarlov gått eller nåt. På resten av veckorna ska jag chilla, chilla med vänner, cykelsemester och allt sånt där som jag brukar göra varje sommar. Kommer bli världens bästa!

Ginatricot

För typ ett år sen fanns det inget snyggt alls på ginatricot, nu finns det i överflöd! Det här (+ mycket mer) skulle passa perfekt i min garderod, jag lovar. Nej vadå att jag bara använder svarta och vita kläder, pfft. 
Hittade även en vit jättesöt kjol i min garderob idag, som jag hade på skolavslutningen i 5an. Tro det eller ej, men jag kunde fortfarande ha den! Okej, jag erkänner. Lite trång var den. Den passar i alla fall till ett linne eller liknande och volá (stavas det så?) så har jag en klänning. Har letat efter en sommarklänning sjukt länge och nu slipper jag lägga pengar på det och kan lägga dom på några av kläderna på bilden. How nice.
 

Kul att typ bara jag bloggar

Den enda som har en acceptabel anledning är Lovis. För hon är i Frankrike. Det känns iaf som att det bara är jag :(
Skulle precis göra ett moppetest, för mamma sa att körskolan hade sagt att man skulle göra 3 sluttest. på repetitionen vart en tredjedel i taget grön för varje test man gjorde godkänt (man skulle göra 3). Jag har gjort ett sluttest och hela "raden" är grön? Någon som vet hur det ska vara..? :(

Vilken tur att mamma och pappa fick en så söt unge. Ellerrrrrrrrr


Mobilblogg=ingen bild

Ligger ute på altanen och chillar, ska nog kanske ut med båten snart. Stör mig på att jag är precis utanför huset, men inte har wifi.
På tal om ingenting så är jag typ världens snällaste barn. Mamma sa att jag skulle dammsuga hela undervåningen, så jag gjorde det. Sen bytte jag lakan oså i min säng OCH i mammas och pappas säng. Så nu har jag en glad mamma :') Haha fett värt för hon är sur på allt annat utom mig <333

Som sagt, ingenting går bra för mig idag

Amanda fick smurfar på sin dator, men inte jag? Fusk. Bara därför ska jag tvinga hela familjen att kolla på smurffilmen. Jag har en lillasyster, hur svårt kan det bli?
Har precis ätit en massa god mat, nu blir det mys framför teven. Som visar smurffilm. 
 
La över bilder från telefonen i datorn, alla bilder. Det står att alla kom med, men alla är inte där? 
Bilden är från när Stina, jag och Cecilia var för ett tag sen.

Hold me in your arms and swing me like the sea

Hej folk. Idag har inte varit någon bra dag för mig heller. Vaknade typ 12.45 ju.. Eller först ringde pappa och väckte mig vid 8 och sa att jag var tvungen att vakna eftersom en rörmockare skulle komma hit när som helst och jag var tvungen att öppna åt honom oså. Jag var ju inte riktigt vaken så jag råkade skrika något i stil med; "Men pappa är du dum eller?! Klockan är bara 8 och det är sommarlov tror du jag kan vakna nu eller!?!?" Till min stackars pappa. SÅ han fick komma hem ett litet tag och sen åka igen bara för att hans barn är så lata. Och sen när jag väl vaknade och skulle göra frukost oså så märker jag ju självklart vad rörmockarfan har gjort..Stängt av vattnet. Tack liksom. Men men, sen märkte jag att det bara var i köket och att allt annat vatten var igång igen så jag kunde duscha iaf.. 
 
Och nu så ska jag bara chilla hela kvällen. Adios bitchachos!
Btw, min redbull smakar alkohol....haha wtf.
 
PEACE OUT BROTHAAS
 
 
 
 

Pilot

hej sitter och kollar på one tree hill med ida, har vi bakat dunats dom vart awesome!!!  
igår, ida lekte lite med alma och julia 
åt jordgubbar och kolla på film :)
Mmmm :) 

Inget går bra idag

Hade tänk att vara ute idag eftersom vädret, enligt alla som kollar väder, skulle bli ungefär som igår. Men nej, det blev det inte. Så nu sitter jag och Alva inne och tråkar, medan mamma och pappa är någon annan stans i Sverige. Skulle ladda ner wildchild, var ett tag sen jag kolla på den. Men jag hittade den ingenstans, så det fick jag ju skita i också. Rolig dag liksom. Hoppas att det i alla fall blir bra väder senare, det ser ju ut att spricka upp nu.
Såhär vill jag ha det ikväll.

Dafuq?

 

Inga smurfar? :(

Haha Nathalie det är klart att ingen har bloggat idag, det har vart asnice väder ju!

Amanda skrev till mig nyss och visade ett ascoolt smurftema till google chrome. Det är blått och så ska det vara smurfar när man öppnar en ny flik, men inte då. Det är inga smurfar på min dator? :(
Nu blev jag ledsen och glömde vad jag egentligen skulle blogga om, hejdå
Jävla skit det ska vara smurfar där ju

Hejjjjj

Ingen kände tydligen för att blogga idag ? Så jag får väl göra det
Ida kommer sen och sover hos mig :)) så nu ska jag duscha och jag har inget mer att säga så hejdå

It feels like I'm buried alive

Hej. Jag är sur. Hejdå.

hemma

kom precis hem från min kusin :) oh det har varit jätte varmt idag, har legat och solat typ hela dagen <333 ska snart äta kycklinggryta troja så avslutar det här med några bilder 
oh stina SVARA I TELEFONEN :))
lillasyster ;)
 

Holy image of lies

Tjeeenare. Har just gjort ett moppeprov. Ska ta det där jävla kortet nu när jag inte har så mycket att göra. 
Innan det var jag på vårdcentralen, tog en spruta. Det är lite roligt hur mycket folk man ser och känner igen när solen är framme, när det regnar ser man inte en jävel. 
Jag åkte aldrig till byggmax igår, stannade hemma och läste min bok som mamma och jag köpte igår istället. Och i morse läste jag ut den, haha. 
Det blev inga bilder igår, hade fullt upp med annat. Ni får en gammal bild, eftersom jag inte orkar klura ut hur jag ska göra när det inte vill funka på mitt sätt. Hejdå.
 
Eller jag skoja. Ni kan ju få en sån här, från när vi var på model lab eller vad det hette. Dom har ni ju faktiskt inte sett.

Thanks for the memories


godmorgon

vakna typ för en timme sen och har ätit frukost oså ska åka och fira min kusin som fyller 9 sen,
jag vill att det ska bli jätte varmt ute och att lovis ska komma hem så vi kan cykla till mem :)) 
soool
haha jag har väldigt tråkigt....
:)
 

This is gonna hurt.

jag lär mig snart johanna...
 
 
hejsan svejsan, idag har jag vart på stan med kusinerna, systern och pappa. vi visade dom linköping och åt på bosses. vi åkte oxå in till ikano där jag köpte mina efterlängtade shorts :3 sen handla vi mat igen på maxi.. blev även glatt överraskad av Edvin, Johanna, Mat och Annie som kommit dit för gratis glass :D och fick en blomma av Mat som jag satte i vår rabatt :') en rätt bra dag blev det trotts allt :))) hejdårååå.
 

http://sockervadd.se

Vad i hela friden..?
 
 

I don't wanna go, but it's time for me to say goodby

Kom just hem från en runda på Hageby centrum med mamma. Fast det heter Mirum galleria nu för tiden, men det låter så patetiskt så jag säger inte det. Ungefär som att dom inte vill avslöja att det ligger i Hageby. Men liksom.. Om någon undrar; "Jaha, vilken galleria är det då?" "Den som ligger i Hageby", svarar man ju då.
I alla fall så kom jag just hem och ska snart iväg igen, men den här gången till byggmax. Heter det så? Ingen aning. Ska i alla fall köpa byggmaterial till någonting.. Haha jag vet inte riktigt men jag var tvungen att följa med i alla fall så jag gör väl det.
Ni får bilder när jag orkar lägga in i datan, typ ikväll!

I wish that I could fly, way up in the sky, like a bird so high, oh I might just try.

Haha cecilia för helvete, lär dig använda din kategori! Haha men aa puss på dig.
 

Men hej readerz. Kom just hem. Har vart på bio med Annie och Mat. Vi såg The Chernobyl Diaries. Se inte den om inte jag är med. Vi hade egentligen ingen aning om vad det var för film. Meeen det visade sig va en skräck/thriller med 15-årsgräns. Men för nån som älskar skräckfilmer och zombies och sånt så var det inte så farligt, haha fast Annie och Mat satt och höll i mig under hela filmen typ. Lovar att jag kommer ha blåmärken imorn...
 
Aja, nu ska jag lyssna igenom Linkin Parks nya album och njuta av mitt godis<33
Puss på er. 
 
ALL ALONE </3
 
 
 

I'll be there just to watch you fall

hej, vaknade skapligt imorse och åkte till maxi o handla mat.. nej.. inte matilda.. men mat. sen åkte vi till ikano o jag skaffade pengar o internet på min kära smartfån.. sen åkte vi hem och jag har städat sen jag kom hem, duktig flicka. kusinerna jag inte träffat på några år kommer hit o bor här i typ en vecka. känns lite halvkonstigt.. menmen whattado bout it.. nu ska jag fortsätta göra nått viktigt..
enjoy.

The Leaving Song

hahah johanna, ja pippis hår är jätte fint... men om man sett fimen 36295754749574 gånger så vill man inte sen den igen ;) 
 

mamma är hemma nu och jag har fixat lite i min garderob så jag får plats med mina kläder och så har jag satt upp lite lampor och krokar som jag köpt i ullared,
nu ska jag kolla på en film som jag ladda ner 

LÄR ER SKILLNADEN PÅ DITT O MITT!

VILKA JÄVLA IDIOTER ÄR DET SOM GÅR O PILLAR PÅ ANDRAS MOPEDER? DÖ ERA JÄVLA IDIOTER SÅ HÅLLER MAN FAN INTE PÅ. FÅR JAG REDA PÅ VILKA NI ÄR SÅ ÄR NI DÖDA-

Lifestyles of the rich and the famous

Nathalie! Hur vågar du klaga på Pippi? Hon har ju jättefint hår ju :(
 
Men hej alla. Kom nyss hem från Norrköping, har varit på lager 157 med lla familia. Och jag köpte en till "onepiece" som nästan ser ut som en regnbåge! *lycklig* Och snart ska jag få jättegod mat också! Och så ska jag tvinga bror min att ladda ner någon bra film till mig också. Då blir det här en bra kväll. Men om han inte orkar så har jag ju alltid mitt älskade Xbox 360 ♥. 
 
Men ha de bra nu alla människor. Hejdå folk.
 
 
 
 

Pippi

Hej ligger och kollar på Pippi Långstrump med Alma ( min lilla syster ) är barnvakt åt henne när mamma åker in och får medicin mot lunginflammation..
Nu somna Alma så ska väl göra något annat för Pippi är inte så kul ;)
Herrå:)

How do I live without the ones I love?


På Rätö!

Tjena!
Lånade Nisses data eftersom jag inte har något internet på mobilen, och appen funkar inte heller så ja..
Eftersom alla har skrivit om sin midsommar så antar jag att jag med borde det. Det började med att Amanda och jag fick plocka undan efter gårdagen och dess fulla personer. Sen kom det massa folk hit och vi käkade lunch! Efter det bakade Amanda och jag jordgubbsbakelser, sen gick vi till midsommarstången och dansade och lekte lekar, tipspromenad och 5kamp. Amanda och jag ägde!!
Efter ett tag gick vi till stugan och grilla och käka, sen ner till bryggan och bara myste hela kvällen.
Idag vaknade vi vid 12 och har bara chillat hela dagen. Jag badade! Det var 15 grader, där ser ni, som tycker att jag är badkruka.
Det blir tyvärr inga bilder eftersom alla är i telefon och kamera, men lovar att lägga upp när jag kommer hem!

So am I still waiting for this world to stop hating

Hej readerz.
Haft en bra midsommar? Min va bra.
Har dock fått världens mest brutala strumpbränna..
 
Här är some bilder my friendz.
Dock bara mobilbilder eftersom bror är hemma från DH och också använder internet. Med andra ord: Jag får stryk om jag lägger upp "stora" bilder.
 

min midsommaaar..

hade en trevlig dag i går med massor människor, lekte lite lekar och några dansa runt våran midsommar stång:) ni får väl nåra bilder också...
fint dom dansar.. ;)
tog hand om  min mista kusin Max :)))
 
sen blev alla typ fulla och sjöng kareoke 
så jag gick in och myste med min one piece :)
hoppas ni hade en trevlig midsommar ;) hejdå

Pingvinerna från madagaskar :D


What if I felt the floor

Hallo, stina kommer strax o vi ska bada.. är ca 22 grader i poolen, galet najs. idag vakna jag vid typ halv 12.. åt en jääääättenom frukost x) haha nejmen den vart bra.. jag vetefan vad jag ska säga om midsommar... mjo, jag suger på volleyboll, suger stenhårt. dock har jag skill på guitar hero.. vilket gav en död handled, but that's life. lala hejdå.
 

heeej dååå!!

haha nu gäller det! om c 2 tim så drar vi :D så jag måste ta och packa allt nu och fixa lite små saker :) meen heeejdå ses om typ 11 dar !!:)

värdens sötaste hund! :D

Midsommar <3

Nu e klockan typ 1 och jag har varit uppe hos grannarna och firat midsommar. Vi har haft det rätt kul och vi har lekt lite och hållt på. Typ mitt på dagen så puttade jessica(grannen som vi var hos) ner sin dotter i poolen och det var så kul att jag garva så mycket att jag fick ont i magen :)sen gick vi tipspromenad och sen åt vi grillat som var mega gott och sen åt vi chokldfontän :D jag åt massa och trodde jag skulle spy men det gjorde jag inte :) efter det åt jag inget mer. Min syster hade fest nere hos oss så vi gick till dom och skulle se hur festen var men då var det ingen där så vi/mamma började dansa och hade en egen liten fest :D min mor e så pinsam:) sen kom iallafall Emma och då gick vi och när vi gick tillbaka så var pappa jättefull och försökte få ner jonte (min kusin) ner i en damm :) det var as kul men han lyckades inte :) sen när vi kom upp til lhuset så stod vi utanför och pappa undrade om jag ville bada och försökte dra med mig till poolen men jag typ bara satt mig ner på marken så att han inte kunde dra med mig och då sa han fjolla till mig och då hade jonte just tatt en klunk av sin dricka och han bara spruta ut det och allt typ kom på Ebba (min andra kusin) :) hahhah det var skit kul :D sen gick vi in och alla var typ as trötta så alla åkte typ hem då :) så då åkte vi med hem så nu ligger jag här och lyssnar på pretty reckless och skriver det här inlägget men appen funka inte så jag gör det på "safari" och det går skit segt för den försöker rätta alla ord till as konstiga ord som nyss fick den gör till Pär och så sättet den ihop ord men aja jag är färdig nu så då får jag vell bara säga glad midsommar (lite försent) och godnatttttttt :)

sommar och sol!

Glad midsommar!:)

nathalie, erkänn... :D

sglkjvmlfkbnlkbvdzfjgtlbhkjxdgtkbf

påsmjöl!

heeej! :D huur är läget?? haha :D idag har papi köpt massa jordgubbar! <3333 det är så sjuuuuuuuuuuuuukt gått! :D och idag så har jag inte gjort så mkt, åkte till ekholmen till mamma och så handlade vi mat tills på lördag :) men veeet niii!! :D imorn så ska jag kapa av mitt hår !! haha fast inte allt XD men ändå ganska mkt ( ni som inte vet så har jag kke liite långt hår :) ) så det ska blir sjukt skönt :D
haha visst är den söt??!! :D min lilla kusin fick den idag! :D

I bilen

Sitter i bilen och väntar på mamma har presis åkt hem från Stina i morgon äre ju midsommar om någon hade glömt det ;) då ska det komma masser folk till oss som jag knappt känner
På tal om ingenting som Ellen brukar säga;D så är det väldigt varmt ute så när jag kommer hem ska jag SOLAAA :D så jag blir brun :)))))

Du måste flytta på dig

Om ungefär sådär 4 timmar kommer mamma och pappa hem, då drar vi till Rätö! Längtar som en gris. Har inte träffat Amanda på ett jävla tag heller, så det ska bli kul!
I förrgår var jag med Stina och Cecilia, vi chillade och gjorde pannkakor, sen cyklade vi hem till Cecilia och badade och käka. Sen hem till mig igen och sov. Vid halv 7 igår kom Nathalie hit.. Vi var barnvakt till Alva hela dagen och gick till Gistad och massa. Vid typ 5 smsade Johanna och drog med oss till hamra! När vi väl var där på klippan kom nåra 95or, så vi drog till andra sidan, haha. Hade en allmänt chill och rolig kväll!
Ni får inga bilder för appen har slutat funka för mig med, precis som för alla andra. Och jag orkar inte lägga in bilderna i datan.

Det är nu det börjar

Några bilder från fotokursen bara för att liksom. Allt är ju inte skitbra oså, och jag har typ 100 bilder till men eftersom att mitt internet är så segt att det tog en halvtimme att ladda upp de här bilderna så skiter jag i resten. Peace out readerz. 
 

You can´t be so careful anymore when all that is waiting for you won´t come any closer, you gotta reach a little more

Paramore ♥
 

Aa hej, har haft en underbar dag/kväll.
Sov hos Mat från igår med Annie, Moa och Mat.Det va kuuuuuuul men Moa den jäveln väckte oss jättetidigt...
Haha aja, sen åkte vi till tornby och sen in till stan. Efter det hem. 
Jag åt och sen drog jag till hamra och badade med LN, Cecilia, Stina och Nathalie. Awesome! Efter att vi hade badat så gick vi heeeeela vägen tillbaka till LN igen. I solnedgången. Så sjukt fint var det och vid vattnet också. Då ångrade jag att jag inte drog med mig kameran </3 Men jag får säkert fler tillfällen *lycklig*
 
Men nu ska jag sova tidigt för en gångs skull.. Har inte gått o lagt mig innan 3 sen innan skolavslutningen.. Fy Johanna, fy. Så godnatt då.
 
Asgammal cambild på det då. Hahaha..
 
 
Men jag vet att ni gillart!

SOOOOOOL!

ååååååhh, jag älskar vädret!!! det är såå sjukt skönt! men idag måste mami och jag åka till stan och Ö&B åh några till ställen och köpa massa grejer tills Frankrike ;) men jag har hunnit att sola lite nu iaf :)) men jag bara känner att jag inte kommer att klara att åka i en buss i ungifär 30 tim!! O.o har lite panik inför det! men imorn så ska jag bara packa ihop allt skit i väskorna och tänka om jag har glömt någonting och inte göra så mkt mer:) men 
på midsommar som är på fredag, så ska jag och min familj till stoora feta släckten och fira lite :) HA DET GÖTT!

Nathalie måste komma :(

Första gången jag bloggar på nya bloggen (jag är desutom den sista av oss som gör det). jag e hos ellen med cecila och vi ska cykla och hämta saker så vi kan sova här. men vi vill att nathalie ska komma med men hon vet inte om hon kan det men vi vill vill vill. så nu tycker jaag att du kommer hit din lilla skit bajskorv unge. Nu sjunger ellen asssum braisch och ellen är desutom arg eller"arg" på mig för att blogg.se blev cp när jag satt mig här:) 
nu ska vi gå men nathalie kom så vi kan äta ben and jerry :) hejdåååååååååååååååååå
One hand stand

sfgöihrznklrdnhfklöjbnölfgndtlgnhxbtedujxtuxdklxc yr

ååååh!! min syrras kille ska komma till oss för första gången! och min syrra är värdens sämsta människa att förklara vägen!! O.o han skulle vara har halv 2, och klocknan är snart 3 och han åker fel hela tiden ... åååh jag blir bara så irriterad på henne!!! och sen skulle jag prata i telefonen med han och förklara! :O det är ju bara pinsamt, så jag vägrade!!  jag fick damp nu, så jag var bara tvungen att skriva det och bli liiiite lugnare -.-

So you think you know, how this story goes

Hejsan hoppsan
Lite lagom kul o vakna till en vibrerande fån på ett bord menmen. Jag åt frukost typ halv 12...sommarlov <3
Ooooooch nu ringde stina o fråga om jag ville ha pannkakor...NOM SÅKLART.
Vi ska iaf tydligen cykla till ellen snart så måste kolla om jag har nått dugligt fordon... C yaaaa


03.34

Körde lite på Nathalies grej, "sova? Nae...". Hade ett bring it on-maraton för mig själv här i min ensamhet mitt i natten. Kollade på alla förutom 2an, för den suger. Skulle lika gärna kunna dygna egentligen, är inte trött alls. Jag brukar alltid somna när jag kollar film men nae, inte den här gången. Men tänkte i alla fall gå och lägga mig nu, är barnvakt till Alva i morgon med och hon kan ju lika gärna komma in hit om 4 timmar och väcka mig. Så ja, godnatt!
image descriptionimage description

I found you lost and insecure, half asleep lying on the floor.

Jag har en ursäkt ellen!
-Jag är för awesome för att blogga och dela med mig av mitt liv.
Haha nä men hej.
Blev inte som jag hade tänkt idag, men det gör inget tror jag.
Drog på laserdome med Anna, Mat och Annie. Jag och Mat vann ju såklart. Hihi, sen åt vi på Subway och åkte hem.
Har spelat minecraft och sims ett tag och nu så bara lyssnar jag på musik o smsar med min enda kåmpiz. Haha.
Imorgon ska jag på fotokurs igen, ibäg och fota på Omberg den här gången, blir säkert kul.
Sen får jag väl helt enkelt se vad dagen och lovet bjuder pååååå hoppas bara att det blir varmt snart så man slipper gå i jeans för det gör man inte på sommaren. Blö.
GIVE ME RIKTIG SOMMAR NU VA!

Sova? nae....

Hej jag kan inte sova och klockan är halv 1 och jag ska upp tidigt i morgon för att gå in på gekås jag är inte trött lalalala jag har tråkigt tycker ni kan anteckna det här för det var så intressant :)
Godnatt!!!


So come on drive home safe.

hej, ellen nu bloggar jag, happy? jag har dock inge o blogga om så ni får dras med den skit jag berättar för er.
jag va ute och gick förut. en promenad på 1 tim o 20 min. inte illa. tog oxå ett antal bilder.. 54 st. men dom har jag i ifånen så jag får lägga upp dom senare om jag orkar. så mycke senare det nu kan bli.. menmen har vi lov så har vi.

The world's not learning from you.

Eftersom att ingen annan bloggar så får väl jag göra det då. Seriöst, ingen bloggar ju idag. Inte just nu i alla fall. Av dom bloggarna jag följer. Någon som har bloggtips?
För övrigt så sitter jag och mmsar videos med Cecilia, chattar med Joel och spelar megarun. Eller jag gjorde det, tills dom blev osociala och jag tröttnade på megarun. Ska nog sätta på en film eller något, ska bara hitta någon bra. Har lust att kolla på en rolig film, vet inte om jag har några såna.
image description

Ullared

Hej nya blogg trevligt att träffas elr nått..
Är i Ullared har shoppat hela dagen :))) Ellen jag hade visst en anledning att inte kunna blogga men iaf jag gör det nu har precis ätit pizza och nu sitter jag och dricker monster :) ska nog sätt mig vid datorn och kolla på hart of Dixie :) det är en väldigt bra serie för dom som undra
Jaja nu har jag bloggat så shabachenahallå hejdåå

Skolavslutningsdagen

image descriptionimage descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image descriptionimage description
image description

Happiness machine

Nej men oj vad stolt jag blir över mina små tjejor när dom bloggar så mycket! Inte Nathalie och Stina dock. Fy på er.
Idag har jag städat hela dagen typ. Nu är det sjuuukt rent i mitt rum, och det känna jättetomt haha. Ska börja packa lite tills på torsdag också, så slipper jag göra allt i sista sekunden, som jag brukar. Nu ska jag hitta på nåt med Alva, för jag lovade henne det. Hörs!


ROSA PANNKAKOR!

hahaha har ni tänkt på att man blir AS mätt när man äter pannkakor!! :O jag har ätit en pannkaka och jag är svin mätt! :O haha jag gjorde rosa pannkakor!! (Y) och sen testa jag att ha keso i och det vart ganska gott! :) så jag var bara tvungen att skriva det! XD
  

HEJ

Tjosvejsan, jag testar blogg.se appen för första gången :))) vetefan om det här kommer upp men det är sånt som märks!
Idag ska jag kanske klippa gräs.. Inte kul.. För vi har massor med gräs.. Jag tycker vi kan hugga ner alla träd o sen skaffa en klippsmurf :D jag är ett geni :')
Nu får jag snart kramp i tummen.. Vi seees


Swing life away

Hej dudes.
Vad gör ni dåååå? Hihi
Jag vaknade nyss, halv 1 faktiskt (rekordtidigt ju!!) och nu sitter jag och nördar Håkan Hellström, Kent och Rise Against. Awesome.
Fast min fot sover :(
Men meeeeeen den vaknar nog snart :')
Ibland undrar jag vad jag gjorde innan jag hade spotify premium ♥

Wanna hear a clean joke?
-Johnny took a bath with bubbles.

Wanna hear a dirty joke?
-Bubbles was a man...





9gag ♥

hihi :)

Så sant!! :)




wiiiiiiiiiii :D

hejsan svejsan:D haha det är fett nice med den nya bloggen! jag har precis vaknat och är ensam hemma hela dagen :D men det kommer bli liite tråkigt med :( haha jag gillar inte att va ensam hemma precis hela dagen... -.- på lördag ¨så blir det att dra till Frankrike! (Y) men vi ska åka buss i typ 33 tim... :( och att åka buss är typ det värsta jag vet :(( men vi får hoppas att det går bra ändå! :D så då kan inte jag blogga på c 10 dar :( men efter ska jag lägga upp massa bilder och blogga igen :)

Tralala lilla molntuss, kom hit ska du få en puss

Hej readerz.
Vi har ny blogg, awesome huh?!
Och den är jättesöt o fin o den ska bli våran nya lilla bebis. Haha men aa.
Aja, kom nyss hem, o ligger och lyssnar på kent o bob hund<33 aschill azz.
Imorgon ska jag nog hem till en kåmpiz o chilla.
Sommarlov ftw!



andra som bloggar?

HEEEÖÖÖÖÖJ, det tog sin tid men nu är det klart..... jag har inget o blogga om men jajaaaa.. VI HAR SOMMALOV OCH DET ÄR AWESOME. hej.

Första som bloggar ja0

Jag har sagt åt alla andra att blogga nu, så vi hoppas på att det kommer in minst ett inlägg från alla inom domnärmsta 24 timmarna. Liksom, vi har sommarlov. Vad kan dom göra som är viktigare?
Nu tänkte jag chilla en stund och sen gå och lägga mig. Ska vara barnvakt i morgon, förhoppningsvis går Alva till någon kompis så jag får vara själv hemma, haha. Aja, vi hörs!
image descriptionimage description

Färdig!

Inte för att det tog så lång tid, men nu är i alla fall designen klar. Bara en enkel med en bild, där Johanna saknas dock.. Men vi ska göra en ny om ett litet tag. Har bara den här i början så att vi kan börja blogga här någon gång! Så nu är det officiellt: vi har bytt blogg!

RSS 2.0