Nu ska jag sova. I morgon ska jag steka pannkakor hela dagen, sen hämta Crille i linghem och så. På söndag kanske jag/vi träffar Amanda! Vi får se vad som händer. Hörs i morgon!


Oj dåå......

Det var visst ganska länge sen jag blogga ;) sen sist så ja vad har hänt igentligen ? Vi har börjat skolan jayy ne det är inte så kul... Meeeeen jag har också blivit antagen till USA high school year sååå NÄSTA ÅR ÄR JAG I USA GÅR PÅ HIGH SCHOOL OCH BOR HOS EN VÄRDFAMILJ I ETT ÅR !!!!!aaaawweesoomee ! :DDD <33333


Det är någon med grisskratt på teve

Sitter i soffan och kollar på teve typ.. Sitter mest och smsar men aa. Kom på att bilden jag la upp förut, på Stina och mig, ser ut som att hon var med på stångebros liksom.. Men det var hon inte, bilden var från matten haha. Den fula på pappa och mig var dock bara några minuter gammal när jag la upp den. Aaa.. Nu ska jag fortsätta mysa i min onepiece i soffan, ta fram lite godis med. Hörs säkert senare


På stångebros gatukök

Sitter på stångebros och väntar på maten. Surar på becca också. Ska hem och käka oså. Nu kom maten!!


I skolan

Sitter på ett bord och väntar på att matsalen ska öppna, vilket den gör om 1 minut haha.


På väg till bussen

Får skjuts av grannen! Fyfan för regn alltså. Efter skolan blir det stan, som jag skrev igår. Hörs nog lite under dagen!


When you get worried I'll be your soldier

Det blev ingen zumba ändå. Så allt blev inte mycket bättre, snarare sämre. Men nu har jag i alla fall duschat, och ska snart sova. Ska kolla igenom tyskan lite bara. Är fett jävla trött.. Måste bara vänta lite på att håret torkar också.
I morgon är det fredag, sista dagen med skola för den här veckan! Efter skolan går jag och hämtar min lillasyster och vi tar tåget in till stan, där vi möter pappa. Vi fixa lite grejer på stan, och sen åka hem och ha fredagsmys typ. Mamma ska till Stockholm, så det är bara vi 3 hemma. På lördag kommer nog Christoffer också. Sen får vi väl se vad som händer. Hörs i morgon!

Aaaaaw hittade just första bilden på Christoffer och mig!! Har letat efter den typ aaaaaslänge juuuu


Pourquoi pleurez-vous?

Nu kära barn, tänkte jag blogga. Vilket jag inte gjort på såhäääääär länge hihi :) Glömde bort att det va zumba men jag pluggar ju sååå mycke hellre franska.. haha o äter choklad.. mest äta choklad blire nog tyvärr.. Jaja, vad är väl en bal på slottet. Jag tror mina föräldrar lyssnar på klassisk musik nere i köket.. för.. det låter som de..
OMG THIS IS INTRESTING ISN'T IT?! Haha nej usch, onödigt skitinlägg egentligen. Jag ska nog äta mer choklad.
HEJDÅ PUSPUS.
aannd random bilder.


Drar om ungefär 40 minuter!

Kom just på att Zumban börjar idag! nu fick jag lite livslust igen, haha. 
 

I don't know why this kind of faith was ment for me



4 ganska fula bilder från skolan.
 

Sitter och lyssnar på musik. Känner liksom inte för att göra någonting. Har tappat all lust i hela kroppen för att göra någonting alls. Till och med att bara sitta här, har absolut inte lust med det.
 
 
 

Pluggpluggplugg

Pluggade (nästan) hela dagen igår, och nu sitter jag och pluggar igen. Helt otroligt, vi har inte ens gått 2 veckor i skolan? Och jag själv har bara gått en haha. Sitter just nu med tyskaglosor, som jag snart ska lämna för att sen komma tillbaka till dom.. Gjorde engelskaglosorna med, men dom kunde jag tydligen redan så det är ju rätt chill. Nu ska jag starta datorn och lyssna på lite musik oså. Hörs kanske senare!


Film på elevens val som inte är elevens val

Ska kolla på en självmodrsbombarfilm. Ses om vi överlever.


Teach me how to scream

Just det, tog ju hål i örat helt spontant för några dagar sen. Vill bara visa lite hihihi
 
 
och ja, jag har numer grönt hår.

They don't wanna see me bleed like that again, that's why

Ville bara att alla i hela världen ska veta hur otroligt hurtig jag är. Punkt slut
Ser ur som jag ska kissa på mig på bilden och det är precis vad jag håller på o göra efter 2 h gymnastik + ett varv i spåret.


Suppose to be the one that brings us all together, weak or strong, not just a song, we sing along when things go wrong.

Yo bro!
Idag gick skolan sjukt långsamt, men vi hade iaf 1 timme och 10 minuter lunch så jag drog hem och åt precis som LN. :)
När jag kom hem satte jag mig och pluggade matte (!?) måste va sjuk eller nåt...
Snart så är det ÄNTLIGEN träning också, åh så jag har längtat!!! Ska bli sjukt kul!
Och imorgon åker jag till Bollnäs (norrland) efter skolan, och jag vet inte om jag har nåt teckning eller internet där såååå vi får väl se om jag bloggar så mycket. Kommer iaf hem på söndag. Och på måndag är det studiedag! Sjukt skönt!!


Hemma!

Tog moppen hem för att hämta en hjälm och äta lunch. Bilden är från matten haha


Haha min katt nös just

I brist på rubrik typ. Sitter i soffan och kollar på teve. Ska åka typ 20 över.. Alltså jag gick upp som vanligt, för att jag skulle hinna duscha. Men jag blev klar samma tid som jag brukar? Ska fan börja gå upp klockan 7..
Efter skolan ska vi hem till Stina. Jag och hon åker moppe och dom andra får cykla. Rättvist tycker jag!


We can't survive on candy

Gick ut och tog lite bilder förut, fick något litet ryck där efter nostalgi-inlägget. Sen pluggade jag lite so, och efter det kollade jag på Hart of Dixie. Nu ska jag plugga lite till so, sen chilla lite med musik osv. 
Btw, känns nästan som att ha en egen blogg igen. Eftersom att det nästan bara är jag som bloggar.
 






I would lie to you and say that you're not on my mind

Ja, jag bloggar igen. Men det är roligare att läsa en blogg med massor inlägg än inga, right? Och om det stör er behöver ni ju inte läsa.
Kollade igenom "foto&musik"-kategorin på min gamla blogg, och blev lite nostalgisk. Så var tvungen att lägga upp alla dom där bilderna. Drygt ett år sen.. Gud vad fort tiden går.
På tal om fort, idag åkte jag moppe till skolan ;))) Haha nej jag skoja.. Eller alltså jag åkte moppe. Hade skinnjacka och inga vantar. Frös ju inte liiite när jag kom fram till skolan. Hade dessutom idrott första lektionen, vägrade att bada. Sen svenska, skulle göra en diagnos till. Men man behlvde 50 minuter till den, lektionen var bara 40 minuter.. Så det blev inget. Sen pratade rektorn massor. Efter det hade vi kemi, skapligt tråkigt. Sen hade vi lunch och alla pratade om att vi skulle ha hemkunskap så det trodde ju jag, men så hade vi äckeltyska innan. Man bara men kuuul. Sen hade vi hemkunskap. Pratade bara hela lektionen. Fast fick sluta en kvart tidigare, så det var "bara" 1 timme och 45 minuter. Aja, nästa gång ska vi baka äppelpaj. Sen tog jag moppen hem och trodde att min lillasyster skulle vara hemma och vänta på mig. Men icke då. Som vanligt när jag pker hem för hennes skull är hon inte hemma och ingen har sagt det till mig. Ibland bara älskar jag min familj. Mamma fick gott göra mig med att laga tacos. Alltså heter det taco eller tacos? Hör liksom olika hela tiden.. Haha aa det här blev bara långt och konstigt.. Bjuder på lite fula cambilder














Nostalgi

image description
Fån tiden då man redigerade alla bilder i picnik. Jag saknar picnik. 
 

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på världens bästa skiva

Ska somna tidigt till bra musik. Det enda som saknas nu är Christoffer.


Dom är uppe på taken, alla är högt över staden, sommarn snurrar fort när vi bara snöade bort och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte sånna som i slutet får varann

Ojojoj vad hurtig jag är!
Efter skolan åkte jag in och verkligen gymmade på aktiva rehab, har fått mycket tyngre och roligare övningar nu. Och när jag kom hem stack jag ut och sprang spåret. Stolt över mig själv. Nu väntar chailatte och film. See yaa

//håkanhellströmfeber_97


I wanna be where you are

Kom just hem från stan, fikade och kollade runt lite med Stina. Innan det var det skola. Hände massvis med roliga saker. Fast inga jag kommer ihåg eller kan skriva här.. Haha. Det tråkigaste på hela dagen måste i alla fall ha varit 1,5 timmes kemi direkt på morgonen. Usch. Efter det hade vi so, sen lunch i 2 timmar. Då gick vi till vårdcentralen och drack varm choklad och Stina tog en spruta. Sen hade vi matte, sen so igen. Sen åkte Stina och jag in till stan och fikade på Espressohouse. Sen sprang vi omkring i massvis med olika affärer och letade efter en snygg cardigan, och en mössa. På tal om mössa så har det varit svinkallt idag? Om det är lika kallt i morgon ska jag ha halsduk! Haha usch vad höstigt.

Wanna live in a dream one more day

Tja readerz!
Tänkte bara göra en snabb updatering, älskar att vi har håltimme från 11.20 till 13.30 på måndagar. Mycket bättre och äta hemma ju!
 
Men aa pusshej.
 
 
Random instagrambild breeeee.
 
Btw, om du har instagram så följ mig: johannaaeriiksson ;))))))

I'll be there, if you need me

Ska plugga lite till, sen sova. Är fett trött.. Det var så kallt i natt så att jag knappt kunde sova. Har kemi första lektionen imorgon, så tänkte vara pigg. Så att jag inte somnar, av att både vara trött och uttråkad.


Ledsen tjej

Eftersom hennes pojkvän just åkte. Ja, ni gissa rätt. Det är jag. Anledning 1: Jag vill ha min pojkvän här. Anledning 2: nu måste jag plugga. Men först blogga.
Idag var vi på Gistad marknad, kollade mest runt. Köpte 2 skal bara. Annars har vi bara kollat på teve. I lördags hämta Crille mig hos Stina och vi åkte hem hit. Medan alla andra var på stadsfesten åkte vi till linghem och köpte godis och sen hem och hade lördagsmys haha. Men vi var ju på rix fm i fredags så aa.. Avslutar detta lite röriga/konstiga inlägget med en bild från i fredags. Only for you! (och alla på instagram)


chris mhina

haha en liten bild på chris mhina med min kepsen med som jag glömde lägga upp på förra inlägget ^^

läänge sen... ;)

heeej! :D haha nu var det ganska länge sen jag blogga... xp har faktiskt bara inte orkat :O men nu ska jag ta och köra igen;)  ja men jag har iingenting att göra, mamma är jätte dum och har köpt godis! :O haha iinte bra! ;) men jao förra veckan var vi på keep it loud och det var riktigt nice och sjuukt kul! :D haha en av dom som sjöng där  hette chris mhina och det var faktiskt ganska coolt för han slängde ut sin keps och då tog jag den!! :D så nu ligger den där i mitt rum, fast min syrra typ älskar den, så hon tar den hela tiden!! :O fyyy på henne!! ;)  thaha men det var ju sjukt coolt att jag tog den! ;) och sen har det ju vart skolan... som inte har vart speciellt kul ;) och i fredags så var vi på rix fm som var lite sådär.. :) vi gick ist efter bara någon låt och gjorde lite annat;) åh igår var jag hos min förra konfaledare med massa annat folk som hadde avskedsfest för henne ;) lite sorligt vare, fast ändå kul! :) men nu ska jag nog hitta på nått skojigt nu:)  heejsan svejsan!

Ever since this began, i was blessed with a curse.

Fick min försenade födelsedagspresent idag. ♥
 

And if i lay here, if i just lay here, would you lay with me and just go with the world?

Hej readerz, och n00bz som inte bloggar.
Igår va kul osv, men jag är lat så orkar inte skriva om det.
 
Imorse vakna jag sjukt tidigt o fick panik för jag trodde jag va sen till skolan... Haha. Sen tvingade mor och far med mig in till stan och jag köpte massa nytt och tog hål i örat osv. 
Snart ska jag iväg och träna för första gången sen april. SKA BLI SÅ SJUKT KUL, LIKSOM FATTA HUR TAGGAD O GLAD JAG ÄR!? 
 
Men aa, hejdå.
 
 
 

And guess what? Life goes on.

Hej readerz!
Idag var lång. Och jag har varit kramig idag. Väldigt kramig.
När jag kom hem så la jag mig på golvet och kollade på mtv och nu har jag förflyttat mig till soffan.
Btw, färgade ju håret lite igår, skulle bli turkost, men den turkosa färgen blev knallgrön så vi fick fixa det lite mörkare, så nu är det blågrönt typ :))

Men aa, hejdå!


Typ min dag eller nåt

Klagade lite på dom andra idag, eftersom dom är så dåliga på att blogga. Nu blev jag väldigt sugen på choklad, dom åt det på teven.. Aja, i morse sprayade jag lila dipdye på Alva, hon skulle ha skolfoto idag. Fett söt! Sen skulle jag ta moppen till skolan, men då starta den inte. Så jag kastade mig på cykeln och hann faktiskt till bussen! Sen kunde jag knappt andas på en timme och mådde illa hela morgonen men aa haha.. Kanske inte var en jättebra idé direkt efter att ha varit sjuk ;) Men jag hann ju i alla fall! Hade tyska, kemi, idrott, svenska och elevens val i skolan. Dock har inte eleverna gjort några val så vi fick svara på något sommarkryss och sen kolla på nån konstig film. Nu har jag precis cyklat hem från bussen och sitter i soffan och kollar på teve. Ska ta något att äta tror jag. Hoppas ni hade kul när ni läste, puss


Fjärde inlägget idag, kör barre kör

Lite felstavningar + att jag missade rubriken i förra inlägget. Men vad gör det? Någon bloggar ju i alla fall.
Sitter fortfarande i sängen och kik:ar och smsar. Den enda skillnaden nu är väl att jag snart ska sova. Är ganska trött och det är skola i morgon.. Och jag har trots allt varit sjuk så aa.
Tror inte att jag ska göra något speciellt i morgon, vi får väl se. Planera fredagen lite bara, vet inte ett skit just nu.. Haha aja hejdå
Söt osminkad tjej i pyjamas! (fult ord btw, mycket fult)


Jag har tråkigt och ingen bloggar, så jag får väl göra det själv då.
Just nu sitter jag i min säng och kik:ar lite. Om någon som läser den hör bloggen (eller snarare om någon löser den här bloggen) så kan den ju kik:a mig. Kik: ellenalmeren.
Imorgon ska jag gå till skolan för er som vill veta. Tyska första lektionen, tjoho. Alltså jag har en jättekonstig känsla i mina fingrar? Det typ sticker i dom lite då och då, jätteobehagligt faktiskt.. Och jag har så tråkigt att jag nyss platta mitt hår, helt utan anledning. Sen gjorde jag några lockar ned plattången, och plattade dom igen. Så tråkigt har jag.
Bjuder på en random solnedgång.


Hello I'm in a rainbow


Bild från i lördags, söt osv

Ligger i soffan och tråkar.. Är egentligen inte sjuk längre, har bara en sån där "extra hemmadag för att jag var sjuk igår"-dag. Hatar dom ännu mer än att vara sjuk. Men ja, jag får väl fortsätta att ligga här och kolla på nickelodeon medan mina vänner cyklar hem till Stina i ösregnet och har kul utan mig för att dom inte vill vara med mig.


Some day i will wake up and realize i'm made of everything.

Sjukt hur lycklig jag är just nu!


Keep your broken heart to yourself

Hej dudes.
Ellen, krya <33
 
Idag åkte vi till flygvapenmuseet och det va kul. 
Sen stannade jag i stan och träffade vänner. Cuz i got some. 
 
Lol, depress bye. 
 
Åh, Håkan ♥
 
 
 

Så jävla typiskt

Gissa vem som är sjuk? Jag, SÅKLART. Så in i helvetes jävla typiskt. Hatar att vara sjuk, speciellt i början av skolan och när man har planerat att göra nåt roligt på fredag. Förra året var jag sjuk i 2 veckor precis när skolan började. Hoppas verkligen att det inte blir så nu. Ååååh jag HATAR det här.


Första dagen i 9an avklarad!

Haha inte för att vi gjorde så mycket men aa.. Nu har jag gått i nian en dag! Nu är jag officiellt en 9a!
Fan vad coolt.
Efter skolan drog vi till Ica och köpte fika (hatar att det rimmar) till i morgon, då vi ska till flygvapenmuseét. Och man skulle ha med sig fika. Så det är inte bara vi som kommer tjocka i oss kladdkaka eller annat. Hämtade Alva på fritids efter det (fett coolt i nya byggnaden!) sen hämtade pappa oss. Har kollat på teve sen jag kom hem. Har fett ont halsen, så har druckit varm mjölk med honung i. Ja, jag vet att det låter äckligt men jag hatar te! Men det hjälpte inte så mycket så jag tog en ipren, får nämligen ont i nacken av halsen? Fett wierd. Haha hoppas ni hade kul när ni läste.. Vet inte riktigt hur det här blev haha.

Welcome to a world where dreams become nightmares

Hej, har kommit på att jag måste skaffa en ny inställning till skolan, annars kommer jag aldrig fixa 9an.
Så ja, det ska bli kul och börja på riktigt nu igen.
Dafuq did i just write?
 

Har haft hemsk huvudvärk sen lunch så jag har inte orkat med något annat än att ligga i soffan framför mtv.
Imorgon ska klassen till flygvapenmuseet, kul :)
Sen på onsdag så börjar vi äntligen på riktigt. Jag ska plugga och kämpa som fasen för och höja mina betyg, för det behövs om jag ska komma in vart jag vill på gymnasiet sen. 
 
Och nu fick jag värsta flashback till i vintras och började lyssna på Hollywood Undead, åh kärlek ♥ 
 

Jaha, skola i morgon då..

Sitter i sängen och taggar skola. Eller? Ae ska snart sova så att jag orkar med skiten. Men ja.. Nu när vi får ordning på våra liv igen när skolan börjar så kanske det blir mer bloggning? Hoppas det.. Fler läsare hoppas jag på också. Aja, hörs i morgon!


IN WAVES

DET KÄNNS SOM ATT JAG ÄR DÖDSDÖMD OCH VET ATT JAG BLIR AVRÄTTAD IMORGON.
 
 

saknar mitt hår btw.

And it burns like the surface of the sun

Hej. Idag är en sorglig dag. Orkar inte börja skolan imorn. Usch.
Just nu ligger jag och lyssnar på sommarmusik och tänker över hela sommaren, underbar var den<3


What are you waiting for, I'm not running from you.

Hej, var ju som sagt på Keep It Loud igår. Dock vare ju inge bra musik men vafan, inge fel på folket som va där.
Imorgon börjar skolan om det va någon som missat det. Blä. I år är vi nior oxå.. tjoho typ. Men, på fredag är det RIXFM och vi ska träffa finspångsbor. Haha, ska väl bli kul. Får vi se en gång för alla vem av Ellen och Crille som har mest störda vänner.. xD Men först en veckas skola. 
 
VI SES PÅ MÅNDAG.
 
 

This is the first night, of the rest of our life, I cannot wonder, how is it we´re still alive?

Hej på er alla! Igår träffade jag, Mat och Cecilia Edvin, Olivia, Emil och Zebastian (gamla tjeckiengänget). Och vi ba chilla haha. 
Sen på kvällen vare Keep It Loud. Då gick jag och satte mig med Leo, Markus, Jenni och Viktor en stund, och sen kom Ellen. Efter ett tag drog vi, Stina, Cecilia + några till som jag inte kan namnet på till donken. Så satt vi där en stund och sen skulle vi gå tillbaka men alla övergav oss, så det var bara jag, Ellen, Cecilia, Stina och Viktor kvar. Så vi satte oss ner och aa. Sen va jag med Viktor resten av kvällen :)) Måste bara säga att det var den sjukt otroligt roligaste och bästa kvällen i mitt liv! Fått nya vänner osv också ;)) 
Gjorde inte ens nåt att det bara va skitartister som jag aldrig har hört förut. (lyssnar inte på sån musik lol)
HAHA, jag är så grym. 
 
Men nu ska jag typ åka och köpa jeans eller nåt.
 
Puss hej.
'
 
Bilden är inte från Keep It Loud dock.

Hemma!

Kom nyss hem, har haft en sjukt rolig kväll! Hängde först med Edvin, Johanna, Mat och massa fler. Satt på donken ett tag, sen gick vi upp till Kungsträdgården. Sen tappa vi bort dom andra, så då vare bara Stina, jag, Cecilia, Ida och Anton. Sen gick vi runt lite, köpte klubbor, sen tillbaka och hittade dom andra igen. Sen hängde jag med Johanna och massa emon, sen gick vi + Stina & Cecilia + emona till donken och sen tillbaka igen. Sen träffade vi Arvid och Johan och lite fler också, hängde med dom ett tag. Sen tog vi tåget hem. Nu sitter jag vid teven, ska snart sova tror jag!


Lite ändrade planer

Stina och jag mådde inte så bra och det regnar, så vi ändrade planerna lite! Vi åker istället in till keep it loud ikväll, om vi mår bättre och om det inte regnar! Förra året när vi var på Rix Fm mådde jag inte speciellt bra, det regnade och gissa vad som hände? Jag fick halsfluss och var borta de 2 första veckorna av skolan. Skillat liksom. Så mina planer ligger på att försöka vara i skolan nu i början (och resten av året såklart haha) det här året. Men jag hoppas verkligen att vi kan gå! 
Och nästa fredag är det Rix Fm som vi också ska på. Men då har vi med oss några Finspångskillar också ;) Vi ska bara gå i skolan en vecka först. kan inte riktigt bestämma mig för om jag är taggad eller inte haha. Vill ju träffa alla och så, och dom första 2 dagarna är ju chill. Men sen är det ju 3 dagar till, med lektioner. Aja, vi får väl se om det är kul att gå i 9an eller inte!
Jag saknar faktiskt mitt bruna hår lite..
 
 

Aa hej eller nåt

TJAAA, hänger lite framför teven såhär på kvällen. Var på restaurang förut, typ för att mamma fyller år på tisdag eller nåt. Och Cecilia blev sur på mig för att jag hade smink haha. Aaaa jag har varit med Crille hela veckan, bästa! Jag älskar min pojke massvis♥
I morgon kanske jag åker in till stan och träffar Edvin och går på keep it loud eller så, vi får väl se. Bjuder på en bild vara för att jag är så söt (känn ironin) och för Cecilias skull <3


I want to break free

Hej dudes!
Jag har inte orkar blogga på ett tag (lat).
Igår va jag och Mat på rix fm festival i nkpg, såg Dead By April <3
Idag har jag bara slöat och kollat på maraton med friendzone, teen mom och degrassi på mtv.
Imorgon blir det Keep It Loud, det blir kul, får se vilka vi träffar där osv. Men ja, ha det bra människor :)


I haven't lost anything except my mind

Jag kan glatt meddela att jag inte brutit några fingrar.. min dator har dock brunnit i kvaggen och behövdes bytas ut. Och jag orkar verkligen inte blogga i telefon, kalla mig lat. Men det är fixat. Nu vet ni det. Jaha, de va väl de.
Och hmm, vad gjorde jag när jag inte bloggade? o.O
..jag klippte av mig håret...
...ohyes, bemästrade rubiks kub!...
 
...kolla alla Sagan om ringen -filmerna...
...och ja, haha, ankor.
HEJDÅ.
 

We look so good, we look so good, we look so good together.

Oj vad bra alla har bloggat medans jag va borta.. NAE. Jag är iaf stolt över LN :')
Haha ni andra har ni typ brutit fingrarna eller? :(
 

Men ja hej. Jag kom till Linköping för nästan 2 timmar sen. Det tog 4 timmar med buss men bussen hade sjukt sköna fåtöljer istället för vanliga säten så det gjorde absolut ingenting! 
 
Matilda och jag har haft det sjukt bra och kul! Vi har gått väääldigt långt, shoppat en del (på bla Vans och Shock) och åkt spårvagn. Göteborgsdialekten är den finaste i hela Sverige <3
 
Imorse åt vi kebab till frukost. Jag luktar fortfarande vitlök tydligen haha.. Men jag saknar det redan och vill gärna åka tillbaka!! 
 
Men ja, ha det bra och jag lägger upp bilder någon annan gång.
 
HEJDÅ READERZ<33
 
 
 

Kollar fotbollsträning

Fotboll är tråkigt och bilden är jättesöt, mm tack jag vet


BTW

Nästan bara jag som bloggar ju..? :(

INTE OK. MER BLOGGANDE ÅT FOLKET!

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG, FUCKING GÖTEBORG!

Tja tja bloggen!
Imorgon åker jag och Matilda till Göteborg (min favoritstad of them all) och går på Liseberg<3. Sen ska vi bo hos hennes kusin och åker hem på tisdag. Härliga, underbara Göteborg! Ska bli sjukt kul! Synd bara att Glenn 2 inte kunde ses.. Men vi löser det!
Kommer kanske uppdatera från min älskade Iphone som äntligen är hemma igen. Så vi hörs förmidligen. 
 
SE YA SUCKERRRS. 
 
 
Favorit-Håkan ♥ 
 

Set me free

Kan någon säga mig vad det är med mig och rött? Kom just på att både min longboard och min skateboard är röda..


This is me dying in your arms

Hej readerz. 
What are y´all doing? Haha ne men aa.
 
Jag är sjukt trött efter inatt. Så sjukt trött. Otroligt asså.
Sov över med Annie, MATilda och Moa. Haha.
 
Nu funderar jag på att ta en liten skatecruise på min nya skateboard<3 
Ska lägga upp bild på den nån dag, för den är så fin! *kär*
 
Och just det! TACK för grattisarna mina söta vänner! Ni ska få kramar o pussar nästa gång vi ses!
 
Men vi hörs.. (<-- grammatikfel) 
 
 
(ohyes, hipsterbild just cuz i can)
 
(btw, bilden är på mig när jag hjulade (dafuq stavning) 4300 möh i österrike, i snö, i juli, that´s hardcore)

Haha vafan?


ellen tvinga mig att blogga.......

så ah får väl berätta vad som hänt den senaste tiden.. igår åkte jag till stan och träffa ida :) länge sen vare och handlade ganska mycket för det blir så när man går på stan med ida.. haha kul var det iaf vid typ 3 åkte vi hem till mig och chilla lite resten av dagen sen åkte hon hem på kvällen och då såg jag några oc avsnitt sen gick jag och la mig. I morse följde jag med mormor till någon affär i motala kom hem vid typ 1 sen har jag inte gjort så mycket, ska gå och äta min ben & jerry mamma köpte till mig :D <33
på måndag ska jag fixa naglarna igen med ida får se vad det blir den här gången! oh så sover nog ida här sen också (y) 
nu ska jag äta ben&jerryyyy hejdååå
ja.. ni behöver ju inte kolla på mig!
en av sakerna jag köpte, på guldfynd. bara för jag hade present kort där... ;)

Yeah I want it, but no, I don't need it

TJA!
Sitter i mitt rum och surar och funderar över vad jag ska göra med livet typ. Ingen av mina vänner har moppe.. Kul att åka själv liksom. Har ingenstans att åka heller. Och mammas köpte inget godis till mig, men hon köpte till Alva? Grymt taskig. Får väl åka och handla själv. Skulle vilja chilla med några någon stans ikväll, meeen jag tror att vi skulle åka båt eller åka till smultronstället eller nåt. Duger väl också. Nu ska jag fortsätta sura, hejdå

Två bilder från när jag var med Crille, när vi chillade runt på våra mopeder.


Fick just tillbaka internet!

Åhåhå love life. Har varit utan internet i.. Jag vet inte hur länge. Länge i alla fall. Jag har hunnit göra massvis med saker på den tiden! Tror jag. Kommer inte ihåg så mycket haha.. Nej men typ vara med Crille, Åka moppe, vara med Becca, vara med crille lite till, åka moppe i spöregn.. Sen säkert ännu mer roliga grejer, fast dom har jag glömt. Har ju liksom gjort massa roligt innan jag förlorade mitt kära internet, sen sist jag bloggade (det var ju ett tag sen hehe), bara det att jag inte orkade blogga då.
Idag har jag bara chillat, kollat på One Tree Hill med Crille, sen åkte han hem då hämtade jag min moppe i Linghem. Sen kollade jag på One Tree Hill igen, fast säsong 9. Sen tänkte jag kolla på Hart of Dixie men nae det vill inte funka.

Juste, grattis på Johanna också! Stor flicka nu :') Du får din present någon annan dag, eftersom att jag glömde bort dig när jag var i linghem. Puss

Nu ska jag fortsätta att sitta här och titta ut på spöregnet eller nåt, hejdå

Bild ville inte funka såklart. Tråkigt för er

 


GRATTIS JOHANNA

Det är en skam att min dator inte längre finns bland oss, för det betyder att jag inte har massa johannabilder.. Jaja.. men stort grattis till den lilla ankan :') <3 (hihi hitta en bild iaf ^^)


07.58 8/8 - 1997

Idag mina kära vänner, får jag cykla utan cykelhjälm. 
Grattis till mig!
 

True that. And I love life!

So what we get drunk?
So what we smoke weed?
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out?
That’s how it's supposed to be
Living young and wild and free

Blåbärsjakt :D

Förut imorse var jag i skogen och plocka blåbär och svampar :) först hittade vi inga blåbär men sen hittade vi tre och sen kom vi till ett annat ställe och där fanns det mer blåbär :) så vi fick några iallafall så vi ska göra muffins eller nåt sen. Sen hittade vi lite svamp som mamma stekte och har gjort en paj av som vi ska äta ikväll :D När vi var i skogen så var vi på ett berg som var ganska högt och man kunde se vårt hus ifrån det :) jag gillar berg :) På bilderna nedanför ser ni mitt hus och på andra bilden är min mamma och mina hundar :D


Have I found you, flightless bird?


I´d like to show you something so much more than words in my hands

Godmorgon readerz!
(ja det är morgon)
 
Kom hem vid halv 4 inatt och då va jag sjukt kall och trött, inte kul. Så jag gick och la mig i min underbart sköna och varma säng<33
 
Idag ska jag slöa heeeela dagen, för ikväll ska jag, mat, anna och annie gå o se The Dark Knight Rises på bio. Awesome! Och senare (eller inatt då) så ska jag och mat hem till adam med han och martin för att kolla film. Det blir nog grymt!
 
Men aah seeeeeeeeyaaaaaaaah.
 
Haha, blev jättechockad när jag spg mitt rosa och blåa hår imorse... Färgglad :)
 

Blogg appen funkar :D

Hejsan alla männskor!! Jag ligger här i mörkret i mitt rum och lyssnar på musik och tänkte att jag skulle blogga lite för det är ju bara Johanna som gör det :) aa jag märkte iallafall att blogg appen funka och då blev jag döö glad döhh :D idag har jag typ inte gjort nånting som vanligt jag har bara tittat på tv och läst och sen åt jag lunch, lax som jag inte gillade :(, och sen gick jag och lyssnade lite på musik :) sen så tittade jag på hart of dixie och sen på one tree hill som var lite sorgligt :( sen gick jag på promenad :) sen när jag skulle göra kvällsmat så trampade jag på en geting och fick till värsta fula skriket :D sen så såg vi iallafall på the stig-helmer story :D den var ganska kul:) och nu ligger jag här och bloggar och imorn ska vi förhoppningsvis plocka blåbär :) Nu har jag absolut inget mer intressant att skriva så bye bye :)


I hope that you can keep it, my dirty little secret.


I´m sleeping my day away

hej dudes.
 
Snart ska jag, mamma och mormor iväg och fira en syssling som blir 16 imorn. Sen ska jag möta annie, mat och moa så ska vi dra runt lite haha. Sen får jag väl se vad som händer helt enkelt.
 
 
I´M HARDCORE I´M HARCORE 

Jag kommer aldrig bli den samma från och med nu

Oh hai there.
Haha ni andra suger på att blogga, bara jag som gör ju? :(
 
Aja, åkte och mötte upp Mat, Moa och annie förut, först i skogen och sen gick vi hem till Mat. Satt och "planerade" ett tag haha.. Sen åkte vi hem och åt och blablabla, sen hem till Mat´s mamma och då fick vi ett litet YOLO moment så Moa fick rosa dipdye, Mat fick massa rosa hår (HAHA) och jag fick en del också. Vet dock inte om det syns i min webcam men annars lägger jag upp en bild någon annan gång. Kan iaf säga att jag har haft sjukt kul ikväll och att jag längtar efter nästa vecka, då jag fyller år och lite annat kul. 
 
Men ja, hejdåååå.
 
 
Haha, som sagt, syns inte så tydligt i cam men WHATEVAH

Have faith in me


These are my words that I've never said before, I think I'm doing okay and this is the smile that I've never shown before, I'm so afraid of waking, please don't shake me, afraid of waking, please don't shake me

ÅHHHHH JAG KLARAR INTE AV DET HÄR. 
 

OCH SÅ BLINKAR DET TILL!

Hai där.
 
Just nu är allt awesome.
Kom hem från landet nyss, jag badade igår även fast vattnet va kallt! *stolt*
 
Insåg nu när jag kom hem att min brors kompisar har rört min facebook. Tack. Men skit samma, jag är glad ändå! Matilda och jag ska (förmodligen antagligen eventuellt) till Göteborg nästa vecka!!! Kunde inte bli bättre! Synd bara att jag inte har någon mobil... Men det behövs inte för jag har ett grymt armbandsur! Haha.
Jag vill fylla år snart så jag kan åka skateboard (men jag vet absoluuuut inte om jag kommer få nån) och så jag kan ta moppekort såsmåningom. 
 
HA DE LIKA AWESOME SOM JAG ALLA!
 
 
 

turn this to a ghost town

Hej, nu är jag riktigt sur.. inatt åskade det och jag vaknade vid 5 pga det. Sen väckte mamma mig vid 10 (vilket hon gjort dom senaste dagarna..?). Sen när fick jag tider på sommarlovet? Jag har oxå fått tidslinje påtvingat av facebook.. Och nu alldeles nyss skrev jag ett inlägg som försvann. Mitt knä har fortfarande ingen känsel och har börjat göra ont igen. Någon som önskar byta morgon med mig? Jag ska lägga mig kl 9 ikväll så jag ska få sova ordentligt så kanske jag inte är lika trött. .....who am I kidding. värt ett försök. hejdå.
myyyyyyys.
haha, ser ut som om jag huggit av mig benet..
 
 

biooo

hejsan har precis gjort i ordning mig och nu väntar jag på att klockan ska bli 2 för då drar jag in in till stan och träffar Ellen,Cecilia och Stina. vi ska se ice age 4 haha ja vi är kanske lite töntiga men men efter filmen kanske vi går lite på stan får sen vad som händer... nu ska jag hitta på nått röligt hejdå
 

Disrespect your surroundings.

Hai dudes.
Bästa dagen på lääänge!
 
Jag, Mat och familjen åkte till Gränna med farmor o farfar o kusinerna imorse och efter det så åkte vi till Skänninge marken. Sjukt awesome! Jag köpte sötaste mobilskalet (btw har lämnat in mobilen nu och det va slut på lånetelefoner så jag är lite isolerad ett tag nu) en tröja med A Day To Remember<33333, ett linne med Ramones och massa grejor som ska sys på på min jeansjacka.
Mat och jag ringde Eric (från konfan) så vi träffa honom en stund också. Och sen skaffade vi AWESOME kompisar! Synd bara att dom bor i Göteborg... Vi får helt enkelt åka dit!!! (de måste vi) 
 
Och nu tänker jag (as usual) ta en nattpromenad snart. Jag kanske till och med går för en gång skull bara för att jag är förkyld. Stackars min longboard<3 Helt ensam ikväll...
 
Men ja hejdå readerz!
 
 

RSS 2.0